mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

PC-ul şi sistemul Hi-Fi

Reply

Thread Tools
Old 10 martie 2008, 14:44
Grupul de stat

Default PC-ul şi sistemul Hi-Fi

Salut oameni buni,
luni în urmă am conectat noul meu a cumpărat PC-ul meu de la 20 de ani DNA HiFi unitate, cu un dublu-jack cinch, a lucrat destul de bine, pentru câteva săptămâni, dar o zi in mijlocul unui DVD-ul meu de vorbitori a dat un foarte puternic bassy droning sunet .
Am fost în bucătărie, la timp, ar fi ajuns un atac de cord; sunetul a fost chiar audibil după ce am refuzat de HiFi volumului ...
Din fericire am avut încă bucăţi de vorbitori, care im încă utilizaţi, oricum am trăi într-un apartament, deci im bine cu ei ...
Dar încă mă întreb ce naiba a fost asta, cineva a spus că a avut de a face cu pământul

Orice takers?
Old 10 martie 2008, 16:42
Grupul de donator

Cu excepţia cazului în care a spart ceva, pare o buclă de pământ.

Cred că încă mai lucrează la DNA din proprie - cu un CD player conectat la priză, de exemplu - şi de sunet de pe PC-ul încă mai lucrează pentru că îl puteţi folosi cu PC difuzoare.

Zumzăi sugerează faptul că în camera ta de pământ de sistem nu este optimă şi că nu e uşor pentru a face faţă.

Dacă puneţi o buclă izolator între PC-ul şi DNA s-ar putea opri zgomot. Este un lucru ieftine pentru a încerca şi este ceea ce este conceput pentru.

http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 este un exemplu, aţi putea încerca să-l sursa la nivel local.

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 10 martie 2008, 16:47
Grupul de stat

Mulţumesc.
Old 18 iunie 2009, 01:30
Grupul de stat

Am auzit că acum, cu privire la pământ bucle este fie-sau, în sensul acesta nu ar fi putut rula bine de luni de zile înainte de zgomot, care a început.

Deci, este mult mai probabil ca de cablu, a fost deteriorat. Sunt cumpere un nou cablu şi încercaţi din nou.
Old 18 iunie 2009, 11:22
Grupul de donator

Verificaţi conexiunile, de asemenea.

Dacă scoate un Jack Cable jumatatea veţi observa acest sunet, un prim exemplu de un mod simplu de acest lucru ar putea veni despre brusc.
Reply

Register

Marcaje