![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut oameni buni, luni în urmă am conectat noul meu a cumpărat PC-ul meu de la 20 de ani DNA HiFi unitate, cu un dublu-jack cinch, a lucrat destul de bine, pentru câteva săptămâni, dar o zi in mijlocul unui DVD-ul meu de vorbitori a dat un foarte puternic bassy droning sunet .Am fost în bucătărie, la timp, ar fi ajuns un atac de cord; sunetul a fost chiar audibil după ce am refuzat de HiFi volumului ... Din fericire am avut încă bucăţi de vorbitori, care im încă utilizaţi, oricum am trăi într-un apartament, deci im bine cu ei ... Dar încă mă întreb ce naiba a fost asta, cineva a spus că a avut de a face cu pământul ![]() Orice takers? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cu excepţia cazului în care a spart ceva, pare o buclă de pământ.
Cred că încă mai lucrează la DNA din proprie - cu un CD player conectat la priză, de exemplu - şi de sunet de pe PC-ul încă mai lucrează pentru că îl puteţi folosi cu PC difuzoare. Zumzăi sugerează faptul că în camera ta de pământ de sistem nu este optimă şi că nu e uşor pentru a face faţă. Dacă puneţi o buclă izolator între PC-ul şi DNA s-ar putea opri zgomot. Este un lucru ieftine pentru a încerca şi este ceea ce este conceput pentru. http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 este un exemplu, aţi putea încerca să-l sursa la nivel local. Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Mulţumesc. |
|
| |||
| |||
| Am auzit că acum, cu privire la pământ bucle este fie-sau, în sensul acesta nu ar fi putut rula bine de luni de zile înainte de zgomot, care a început. Deci, este mult mai probabil ca de cablu, a fost deteriorat. Sunt cumpere un nou cablu şi încercaţi din nou. |
|
| |||
| |||
| Verificaţi conexiunile, de asemenea. Dacă scoate un Jack Cable jumatatea veţi observa acest sunet, un prim exemplu de un mod simplu de acest lucru ar putea veni despre brusc. |
![]() |
|
| Marcaje |