menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

PC a hi-fi systém

Reply

Thread Tools
Old 10 marca 2008, 14:44
Člen Skupina

Default PC a hi-fi systém

Ahoj lidičky,
mesiaci pripojený aj môj nový kúpil PC k mojim 20-rok-starý NAD hifi jednotka s jack-double cinch, pôsobil dosť dobrý na pár týždňov, ale jeden deň v stredu DVD moje reproduktory dal veľmi hlasno bassy hučanie zvuk .
Bola som v kuchyni v čase, by sa dostali infarkt, zvuk bol ešte počuteľný aj po obrátil nadol hifi objemu ...
Našťastie som ešte mal PC reproduktory, že im stále používajú, tak ako aj žiť v byte, tak im fine sa s nimi ...
Ale ešte som sa diviť, čo sakra bolo, pretože niekto povedal, že to musel urobiť v krajine

Akékoľvek príjemcovi?
Old 10 marca 2008, 16:42
Darcu Skupina

Ak niečo rozbil to znie ako krajinu slučky.

Beriem to NAD stále pracuje na svojom vlastnom - s CD prehrávačom zapojený, napríklad - a zvukovým výstupom na PC ešte funguje, pretože je možné použiť s PC reproduktory.

Na Hum naznačuje, že váš pokoj je Zemniaci systém nie je optimálne a že nie je ľahké sa vysporiadať.

Ak si dal slučku izolátor medzi PC a NAD môžete zastaviť hluku. Je to lacná vec vyskúšať a je to, čo je určený pre.

http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 je príkladom, ste sa mohli pokúsiť o zdroj je na mieste.

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 10 marca 2008, 16:47
Člen Skupina

Vďaka.
Old 18. júna 2009, 01:30
Člen Skupina

Som teraz počul, že s ohľadom na krajinu smyček je to buď-alebo, čo znamená, že nemôže mať prebiehalo niekoľko mesiacov predtým, ako začal ten hluk.

Takže je viac pravdepodobné, že by bol kábel poškodený. I'm kúpe nového kábla a skúste to znova.
Old 18. júna 2009, 11:22
Darcu Skupina

Skontrolujte pripojenie rovnako.

Ak vytiahnuť jeden Jack Cable půli si nevšimol zvuk, ukážkovým príkladom jednoduchý spôsob, ako by to mohlo prísť o náhle.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Všetky USB zariadenia bez nezávislé napájanie visí môj systém, alebo systém plynúť veľmi pomaly Lightfoot Všeobecné Hardware Chat 10 18. marca 2009 05:48
Systém nie je ID RAM droubal Procesory, základné dosky & RAM 1 23. novembra 2008 15:02
Obnovenie systému / obnovenie systému ct122592 Operačné systémy Windows 1 2. januára 2008 18:49
Systém pomocníka c2c4 Procesory, základné dosky & RAM 4 9. december 2007 07:57
Ako môžem Buldi Business System, riadiť obchodný systém? 597 Všeobecné Software Chat 2 3. decembra 2007 12:30
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.