![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky, mesiaci pripojený aj môj nový kúpil PC k mojim 20-rok-starý NAD hifi jednotka s jack-double cinch, pôsobil dosť dobrý na pár týždňov, ale jeden deň v stredu DVD moje reproduktory dal veľmi hlasno bassy hučanie zvuk .Bola som v kuchyni v čase, by sa dostali infarkt, zvuk bol ešte počuteľný aj po obrátil nadol hifi objemu ... Našťastie som ešte mal PC reproduktory, že im stále používajú, tak ako aj žiť v byte, tak im fine sa s nimi ... Ale ešte som sa diviť, čo sakra bolo, pretože niekto povedal, že to musel urobiť v krajine ![]() Akékoľvek príjemcovi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak niečo rozbil to znie ako krajinu slučky.
Beriem to NAD stále pracuje na svojom vlastnom - s CD prehrávačom zapojený, napríklad - a zvukovým výstupom na PC ešte funguje, pretože je možné použiť s PC reproduktory. Na Hum naznačuje, že váš pokoj je Zemniaci systém nie je optimálne a že nie je ľahké sa vysporiadať. Ak si dal slučku izolátor medzi PC a NAD môžete zastaviť hluku. Je to lacná vec vyskúšať a je to, čo je určený pre. http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 je príkladom, ste sa mohli pokúsiť o zdroj je na mieste. Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Vďaka. |
|
| |||
| |||
| Som teraz počul, že s ohľadom na krajinu smyček je to buď-alebo, čo znamená, že nemôže mať prebiehalo niekoľko mesiacov predtým, ako začal ten hluk. Takže je viac pravdepodobné, že by bol kábel poškodený. I'm kúpe nového kábla a skúste to znova. |
|
| |||
| |||
| Skontrolujte pripojenie rovnako. Ak vytiahnuť jeden Jack Cable půli si nevšimol zvuk, ukážkovým príkladom jednoduchý spôsob, ako by to mohlo prísť o náhle. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Všetky USB zariadenia bez nezávislé napájanie visí môj systém, alebo systém plynúť veľmi pomaly | Lightfoot | Všeobecné Hardware Chat | 10 | 18. marca 2009 05:48 |
| Systém nie je ID RAM | droubal | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 23. novembra 2008 15:02 |
| Obnovenie systému / obnovenie systému | ct122592 | Operačné systémy Windows | 1 | 2. januára 2008 18:49 |
| Systém pomocníka | c2c4 | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 9. december 2007 07:57 |
| Ako môžem Buldi Business System, riadiť obchodný systém? | 597 | Všeobecné Software Chat | 2 | 3. decembra 2007 12:30 |
| Thread Tools | |
| |