![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поштовани родитељи, монтхс аго спојен сам купио мој нови пц на мој 20-ыеар-олд НАД ХиФи јединица, са двоструким јацк-колан, радио је прилично добар за неколико недеља, али један дан у средини ДВД моји звучници дао врло гласно нискотонски дронинг звук .Била сам у кухињи у то време, имало би стечен срчаног удара, а звук је био чак и након што сам окренуо акустички доле ХиФи'с волуме ... Срећом, ја још увек имао пц звучнике, да им још увек користи, ионако ја живим у стану, па им у реду са њима ... Али ја још увек питам се шта је пакао био је да, неко је рекао да је радити са земљом ![]() Свеједно такерс? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Осим ако је нешто што звучи продријеше као земља петља.
Користим је у границама нормале и даље ради на сопствену - са ЦД плаыер прикључени на струју, на пример - оутпут и звук на ПЦ и даље ради, јер можете да користите Интернет са ПЦ звучницима. Хум предлаже се да ваш боравак на уземљење систем није оптималан, а да није лако да се бави. Ако сте ставили лооп изолатор између рачунара и НАД можда зауставити буку. То је јефтина ствар за пробати и то је оно што је намењен. хттп://ууу.маплин.цо.ук/Модуле.аспкс?...це=14&доы=26м9 је један пример, могли бисте покушати извор је локално. Мы Сыстем: Тим
|
|
| |||
| |||
| Хвала. |
|
| |||
| |||
| Сад сам чула да је у односу на земље петље то је било или, што значи да није могао покренути глатко месецима пре тога буке започела. Тако да је вероватније да је кабл оштећен. И'м купују нови кабл и покушајте поново. |
|
| |||
| |||
| Проверите везе ас уелл. Ако извадити један Јацк Цабле упола приметићемо ћете овај звук, а пример једноставан начин то може одједном десити. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Свих УСБ уређаја без независне напајање смрзну мој систем или систем трчање врло споро | лигхтфоот | Генерал Хардуаре Цхат | 10 | 18 март 2009 05:48 |
| Систем не ИД РАМ | дроубал | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 23 новембар 2008 15:02 |
| Сыстем Ресторе / сыстем рецоверы | цт122592 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 2 јануар 2008 18:49 |
| Систем за помоћ | ц2ц4 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 9 децембар 2007 07:57 |
| Како да Булд пословни систем, управљање пословном систему? | 597 | Уопштено Софтуаре Цхат | 2 | 3 децембар 2007 12:30 |
| Тхреад Тоолс | |
| |