![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba dostlar, Ben bağlı ay yeni benim 20 adet bir jak ile yaşında NAD Ses birimi satın önce-double, güzel bir kaç hafta boyunca ama bir gün benim hoparlörler DVD ortasında iyi çalıştı kavrama çok yüksek bassy droning verdi ses .Ben mutfakta zaman, kalp krizi ele olurdu vardı; ses bile i Hifi ses geri çevirdi sonra sesli oldu ... Neyse ki hala, hala kullanarak, her bir daire, bu nedenle Sohbet ince onlarla canlı sohbet ... PC hoparlörleri vardı Ama yine de i halt olduğu; birinin bu dünya ile ilgili olduğunu söyledi ne olduğunu merak ediyorum ![]() Herhangi bir takers? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tabii bir de bir toprak döngü gibi sesler kırdı.
Çünkü PC hoparlörleri ile kullanabilirsiniz Ben bu NAD hala kendi çalışır çekmek - CD çalar ile takılı, örneğin - ve bilgisayar üzerindeki ses çıkışı hala çalışıyor. Bu hımlamak bu room's topraklama sistemi iyi değil öneriyor ve bununla baş etmek kolay değildir. Eğer PC ve bu gürültü durdurabilir NAD arasında bir döngü isolator koydu. Denemek için ucuz bir şey ve bunun için ne tasarlanmıştır's. http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 bir örnek, kaynak için yerel deneyebilirsiniz. Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Ben şimdi onu ya's dünya döngüler-konusunda veya anlam sorunsuz çalıştırmak couldn't ay önce gürültü başladığını duyuyoruz. Bu nedenle de bu kablo hasar görmüş olabilir. Yeni bir kablo satın yaşıyorum ve yeniden deneyin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Check bağlantıları de.