менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

ПК і привіт-Fi системи

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 березня 2008, 14:44
Член групи

Default ПК і привіт-Fi системи

Привіт хлопці,
місяців тому я підключив новий купили комп'ютер моєї 20-річної HiFi НАД підрозділ, з Джеком-подвійний тюльпан, працює досить добре для декількох тижнів, але в один прекрасний день в середині мого DVD оратори дали дуже голосно гуде Bassy звук .
Я була на кухні, в той час, отримали б від серцевого нападу, звук навіть після звукового я відмовився тому HiFi's ...
На щастя, я ще PC ораторами, що їм ще користуєтеся, у всякому випадку я живу в квартирі, так що їм добре з ними ...
Але я все-таки цікаво, що риса в тому, що, хтось сказав їй довелося робити з землею

Будь-який установам?
Old 10 березня 2008, 16:42
Донор групи

Якщо щось зламав це звучить як земля циклу.

Я вважати, що NAD як і раніше, працює за своєю власною - з підключити програвач компакт-дисків, наприклад, - і виведення звуку на ПК, як і раніше працює, тому що ви можете використовувати її з ПК ораторів.

Hum показує, що системи заземлення вашої кімнати не є оптимальним, і це не просто мати справу.

Якщо ви помістіть петлю ізолятора між ПК і NAD можна припинити шум. Це дешева річ, щоб спробувати це те, що він призначений.

http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 приклад, ви можете спробувати знайти джерело його локально.

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 10 березня 2008, 16:47
Член групи

Спасибо.
Old 18 червня 2009, 01:30
Член групи

Я чула, що зараз відносно землі петля це або-або ", тобто він не міг працювати безперебійно протягом декількох місяців до цього почався шум.

Так що більш імовірно, що було пошкоджено кабель. Я купую новий кабель і спробуйте знову.
Old 18 червня 2009, 11:22
Донор групи

Перевірте з'єднання також.

Якщо ви витягніть штекер на півдорозі ви помітите, цей звук, яскравий приклад простий спосіб це може раптово відбутися.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Все USB пристрої без незалежної харчування висить моя система або зробити систему працювати дуже повільно Lightfoot Генеральний обладнання чат 10 18 березня 2009 05:48
Система не ID ОЗУ droubal Процесори, материнські плати RAM & 1 23 листопада 2008 15:02
Відновлення системи / відновлення системи ct122592 Операційні системи Windows 1 2 січня 2008 18:49
Довідкова система c2c4 Процесори, материнські плати RAM & 4 9 грудня 2007 07:57
Як я можу Buld Бізнес Системи управління бізнес-системи? 597 General Software чат 2 3 грудня 2007 12:30
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.