![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, місяців тому я підключив новий купили комп'ютер моєї 20-річної HiFi НАД підрозділ, з Джеком-подвійний тюльпан, працює досить добре для декількох тижнів, але в один прекрасний день в середині мого DVD оратори дали дуже голосно гуде Bassy звук .Я була на кухні, в той час, отримали б від серцевого нападу, звук навіть після звукового я відмовився тому HiFi's ... На щастя, я ще PC ораторами, що їм ще користуєтеся, у всякому випадку я живу в квартирі, так що їм добре з ними ... Але я все-таки цікаво, що риса в тому, що, хтось сказав їй довелося робити з землею ![]() Будь-який установам? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо щось зламав це звучить як земля циклу.
Я вважати, що NAD як і раніше, працює за своєю власною - з підключити програвач компакт-дисків, наприклад, - і виведення звуку на ПК, як і раніше працює, тому що ви можете використовувати її з ПК ораторів. Hum показує, що системи заземлення вашої кімнати не є оптимальним, і це не просто мати справу. Якщо ви помістіть петлю ізолятора між ПК і NAD можна припинити шум. Це дешева річ, щоб спробувати це те, що він призначений. http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?...ce=14&doy=26m9 приклад, ви можете спробувати знайти джерело його локально. Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Спасибо. |
|
| |||
| |||
| Я чула, що зараз відносно землі петля це або-або ", тобто він не міг працювати безперебійно протягом декількох місяців до цього почався шум. Так що більш імовірно, що було пошкоджено кабель. Я купую новий кабель і спробуйте знову. |
|
| |||
| |||
| Перевірте з'єднання також. Якщо ви витягніть штекер на півдорозі ви помітите, цей звук, яскравий приклад простий спосіб це може раптово відбутися. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Все USB пристрої без незалежної харчування висить моя система або зробити систему працювати дуже повільно | Lightfoot | Генеральний обладнання чат | 10 | 18 березня 2009 05:48 |
| Система не ID ОЗУ | droubal | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 23 листопада 2008 15:02 |
| Відновлення системи / відновлення системи | ct122592 | Операційні системи Windows | 1 | 2 січня 2008 18:49 |
| Довідкова система | c2c4 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 9 грудня 2007 07:57 |
| Як я можу Buld Бізнес Системи управління бізнес-системи? | 597 | General Software чат | 2 | 3 грудня 2007 12:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |