menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Pin úkoly pro Realtek ac'97 audio pro přes (r) zvukový řadič??

Reply

Thread Nástroje
Old 11. června 2009, 12:52
Nový člen skupiny

Default Pin úkoly pro Realtek ac'97 audio pro přes (r) zvukový řadič??

Ahoj,

Po instalaci nové desce, Nedaří se mi najít správný pin / kabel uspořádání. jsem hledali všude a našel schéma na Realtek webu, ale to nepomůže. moje ovladače jsou aktuální. plug-ins pro můj reproduktory nezdá se, že práce na všech, ale pokud i plug je do mic / headset vstupy, fungují v pohodě. Samozřejmě to znamená, že se mic nebude fungovat. může mi někdo na schéma, jak pin kabely by měly být připojeny k desce?

xp svc Pack 3
FIC K8-800t přes K8T800 socket 754 Athlon 64 deska
Realtek ac'97 audio pro přes (r) zvukový řadič

pomoci by ocenili. Thanks in advance!

- sleyte
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Multimédia Audio Controller? Redviera Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 12. Červenec 2009 12:55
Realtek HD Audio - Ne Stereo Mix fearsnake Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 0 9. červen 2009 12:35
Můj počítač má Realtek HD Audio I Need Reproduktory a Am Confused steveguy13 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 6 21. březen 2009 08:30
Nedostatek pravý kanál pro Realtek HD Audio? mctw Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 6 30. srpna 2008 06:54
Multimediální zvukový řadič pete21 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 1 12. května 2008 13:45
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.