![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Po instalaci nové desce, Nedaří se mi najít správný pin / kabel uspořádání. jsem hledali všude a našel schéma na Realtek webu, ale to nepomůže. moje ovladače jsou aktuální. plug-ins pro můj reproduktory nezdá se, že práce na všech, ale pokud i plug je do mic / headset vstupy, fungují v pohodě. Samozřejmě to znamená, že se mic nebude fungovat. může mi někdo na schéma, jak pin kabely by měly být připojeny k desce? xp svc Pack 3 FIC K8-800t přes K8T800 socket 754 Athlon 64 deska Realtek ac'97 audio pro přes (r) zvukový řadič pomoci by ocenili. Thanks in advance! - sleyte |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Multimédia Audio Controller? | Redviera | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 12. Červenec 2009 12:55 |
| Realtek HD Audio - Ne Stereo Mix | fearsnake | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 0 | 9. červen 2009 12:35 |
| Můj počítač má Realtek HD Audio I Need Reproduktory a Am Confused | steveguy13 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 6 | 21. březen 2009 08:30 |
| Nedostatek pravý kanál pro Realtek HD Audio? | mctw | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 6 | 30. srpna 2008 06:54 |
| Multimediální zvukový řadič | pete21 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 1 | 12. května 2008 13:45 |
| Thread Nástroje | |
| |