μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Pin αναθέσεις για Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου;!;!

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 11 Ιουν 2009, 12:52
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Pin αναθέσεις για Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου;!;!

Γεια σου,

μετά την εγκατάσταση νέας μητρικής πλακέτας, δεν μπορώ να βρώ το δικαίωμα pin / καλώδιο ρύθμισης. Έχω έψαξε παντού και βρήκαν ένα διάγραμμα της Realtek site, αλλά δεν βοήθησε. οδηγούς μου είναι ενημερωμένα. το plug-ins για τα ηχεία μου δεν φαίνεται να εργαστούν σε όλα, αλλά αν μου το βύσμα τους σε mic / ακουστικά εισόδου, εργάζονται καλά. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι το μικρόφωνο δεν θα λειτουργήσει. μπορεί κανείς να μου δείξετε το δρόμο προς ένα διάγραμμα του τρόπου με τον οποίο η καρφίτσα καλώδια θα πρέπει να συνδέεται με τη μητρική πλακέτα;

xp SVC Pack 3
FIC K8-800t μέσω k8t800 socket 754 Athlon 64 μητρική πλακέτα
Realtek AC'97 Audio for μέσω (r) ελεγκτή ήχου

οποιαδήποτε βοήθεια θα είναι ευπρόσδεκτη. ευχαριστώ εκ των προτέρων!

- sleyte
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Multimedia Audio Controller; Redviera Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 4 12 Ιουλ 2009 12:55
Realtek HD Audio - Οχι Stereo Mix fearsnake Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 0 9 Ιουν 2009 12:35
Ο υπολογιστής μου έχει Realtek HD Audio I Need Ομιλητές και Am Confused steveguy13 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 6 21 Μαρ 2009 08:30
Έλλειψη δικαιώματος κανάλι για Realtek HD Audio? mctw Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 6 30 Αυγ 2008 06:54
Multimedia ελεγκτή ήχου pete21 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 1 12η Μαΐου 2008 13:45
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.