manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Pin zadataka za realtek ac'97 za audio putem (r) audio kontroler??!

Reply

Thread Tools
Old 11. lipnja 2009, 12:52
Novi član grupe

Default Pin zadataka za realtek ac'97 za audio putem (r) audio kontroler??!

hiya,

nakon instaliranja nove matične ploče, mogu se 'činiti se pronaći pravo pin / kabelski dogovoru. Ja sam pretražio i našao svugdje dijagram na realtek site, ali to nije pomoć. moj driveri su najnoviji. na dodatke za moj zvučnici ne izgledaju da rade na svim, ali ako ih u dodatku mikrofonom / slušalice ulaz, oni rade dobro. Naravno, to znači da je mikrofon neće raditi. može bilo tko izravan prema meni dijagram kako pin kabela treba biti spojeni na matičnu ploču?

xp svc Pack 3
fic k8-800t preko k8t800 socket 754 Athlon 64 matične ploče
ac'97 za realtek audio putem (r) audio kontroler

bilo koji pomoć bi bilo poštovati. Thanks in advance!

- sleyte
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Multimedia Audio Controller? Redviera Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 4 12. srpnja 2009 12:55
Realtek HD Audio - Ne Stereo Mix fearsnake Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 0 9. lipnja 2009 12:35
Moje računalo ima Realtek Hd Audio Trebam Zvučnici i Am Zbunjeni steveguy13 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 6 21. ožujak 2009 08:30
Nedostatak desnom kanalu na realtek HD audio? mctw Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 6 30. kolovoz 2008 06:54
Multimedia audio controller pete21 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 1 12. svibanj 2008 13:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.