![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hiya, nakon instaliranja nove matične ploče, mogu se 'činiti se pronaći pravo pin / kabelski dogovoru. Ja sam pretražio i našao svugdje dijagram na realtek site, ali to nije pomoć. moj driveri su najnoviji. na dodatke za moj zvučnici ne izgledaju da rade na svim, ali ako ih u dodatku mikrofonom / slušalice ulaz, oni rade dobro. Naravno, to znači da je mikrofon neće raditi. može bilo tko izravan prema meni dijagram kako pin kabela treba biti spojeni na matičnu ploču? xp svc Pack 3 fic k8-800t preko k8t800 socket 754 Athlon 64 matične ploče ac'97 za realtek audio putem (r) audio kontroler bilo koji pomoć bi bilo poštovati. Thanks in advance! - sleyte |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Multimedia Audio Controller? | Redviera | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 4 | 12. srpnja 2009 12:55 |
| Realtek HD Audio - Ne Stereo Mix | fearsnake | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 0 | 9. lipnja 2009 12:35 |
| Moje računalo ima Realtek Hd Audio Trebam Zvučnici i Am Zbunjeni | steveguy13 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 21. ožujak 2009 08:30 |
| Nedostatak desnom kanalu na realtek HD audio? | mctw | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 6 | 30. kolovoz 2008 06:54 |
| Multimedia audio controller | pete21 | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 1 | 12. svibanj 2008 13:45 |
| Thread Tools | |
| |