mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Pin užduotys Realtek AC'97 audio for via (R) garso reguliatorius?!?!

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 11, 2009, 12:52
Naujas Narys

Default Pin užduotys Realtek AC'97 audio for via (R) garso reguliatorius?!?!

hiya,

įdiegus naują plokštę, man atrodo, negalime rasti teisingą PIN / kabelinis išdėstymas. Aš visur ieškojo ir rado ant Realtek Tinklapio schema, bet tai nepadėjo. Mano vairuotojams iki datos. Plug-ins for my Kalbėjo neatrodo, kad darbas ne visą, bet jei i plug juos mikrofonas / ausinės įėjimo, jie dirba puikiai. Žinoma, tai reiškia, kad mikrofonas neveiks. Ar kas nors tiesiogiai man į tai, kaip pin laidai turi būti prijungti prie pagrindinės plokštės diagrama?

SVC XP "3 pakeitimų paketas
FIC k8-800t per k8t800 Socket 754 Athlon 64 plokštė
Realtek AC'97 audio for via (R) Audio Controller

Any help būtų dėkingi. Thanks in advance!

- sleyte
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Multimedia Audio Controller? Redviera Sound, Speakers & MP3 Players 4 12 liepa 2009 12:55
Realtek HD Audio - Nr stereo mix fearsnake Sound, Speakers & MP3 Players 0 9 birželis 2009 12:35
Mano kompiuteryje yra Realtek HD Audio I Need Speakers and Am Confused steveguy13 Sound, Speakers & MP3 Players 6 Kovas 21, 2009 08:30
Trūksta teisę kanalą Realtek HD Audio? mctw Sound, Speakers & MP3 Players 6 Rugpjūtis 30, 2008 06:54
Multimedija Audio Controller pete21 Sound, Speakers & MP3 Players 1 Gegužė 12, 2008 13:45
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.