![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hiya, įdiegus naują plokštę, man atrodo, negalime rasti teisingą PIN / kabelinis išdėstymas. Aš visur ieškojo ir rado ant Realtek Tinklapio schema, bet tai nepadėjo. Mano vairuotojams iki datos. Plug-ins for my Kalbėjo neatrodo, kad darbas ne visą, bet jei i plug juos mikrofonas / ausinės įėjimo, jie dirba puikiai. Žinoma, tai reiškia, kad mikrofonas neveiks. Ar kas nors tiesiogiai man į tai, kaip pin laidai turi būti prijungti prie pagrindinės plokštės diagrama? SVC XP "3 pakeitimų paketas FIC k8-800t per k8t800 Socket 754 Athlon 64 plokštė Realtek AC'97 audio for via (R) Audio Controller Any help būtų dėkingi. Thanks in advance! - sleyte |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Multimedia Audio Controller? | Redviera | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | 12 liepa 2009 12:55 |
| Realtek HD Audio - Nr stereo mix | fearsnake | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | 9 birželis 2009 12:35 |
| Mano kompiuteryje yra Realtek HD Audio I Need Speakers and Am Confused | steveguy13 | Sound, Speakers & MP3 Players | 6 | Kovas 21, 2009 08:30 |
| Trūksta teisę kanalą Realtek HD Audio? | mctw | Sound, Speakers & MP3 Players | 6 | Rugpjūtis 30, 2008 06:54 |
| Multimedija Audio Controller | pete21 | Sound, Speakers & MP3 Players | 1 | Gegužė 12, 2008 13:45 |
| Temos įrankiai | |
| |