мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Пин задатака за реалтек ац'97 за аудио путем (р) аудио контролер??!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. јуни 2009, 12:52
Нови члан групе

Default Пин задатака за реалтек ац'97 за аудио путем (р) аудио контролер??!

хиыа,

након инсталирања нове матичне плоче, могу да се 'чинити се за наћи право пин / кабловски договору. Ја сам претражили и нашао свуда дијаграм на реалтек сите, али то није помоћ. мој дривер су задњи. на додатке за мој звучници не изгледају да раде на свим, али ако их у додатку микрофоном / слушалице улажење, они раде добро. Наравно, то значи да је микрофон неће радити. може било ко директан према мени дијаграм како пин кабла треба да буду повезани на матичну плочу?

ксп СВЦ Пацк 3
ФИЦ к8-800т преко к8т800 соцкет 754 Атхлон 64 матичне плоче
ац'97 за реалтек аудио путем (р) аудио контролер

било који помоћ би било поштовати. Тханкс ин адванце!

- Слеыте
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мултимедиа Цонтроллер Аудио? Редвиера Звук, Спеакерс & МП3 плејери 4 12. јула 2009 12:55
Реалтек ХД Аудио - Не Стерео Микс феарснаке Звук, Спеакерс & МП3 плејери 0 9. јуна 2009 12:35
Моје рачунар има Реалтек ХД Аудио Требам Звучници и Ам Збуњен стевегуы13 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 6 21 март 2009 08:30
Недостатак десном каналу на реалтек ХД аудио? мцту Звук, Спеакерс & МП3 плејери 6 30 аугуст 2008 06:54
Мултимедиа аудио цонтроллер пете21 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 1 12 мај 2008 13:45
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц