![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, після встановлення нової материнській плати, я не можу знайти праві PIN / кабелю домовленості. Я скрізь шукав і знайшов діаграму на Realtek сайт, але це не допомогло. My Drivers актуальні. плагіни для моєї ораторів, схоже, не працює взагалі, але якщо підключити їх у мікрофон / гарнітура введення, що вони прекрасно працюють. Звичайно, це означає, що мікрофона не буде працювати. Чи можна направити мене до діаграмі, як контактний кабель повинен бути підключений до материнської плати? SVC XP з пакетом оновлення 3 FIC K8-800т VIA K8T800 Socket 754 Athlon 64 Материнська плата Realtek AC'97 Audio для VIA (R) аудіо контролер будь-яка допомога би оцінив. Спасибо заранее! - Sleyte |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Мультимедіа аудіо контролер? | Redviera | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 12 липня 2009 12:55 |
| Realtek HD Audio - Ні Stereo Mix | fearsnake | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 9 червня 2009 12:35 |
| Мій комп'ютер став Realtek HD Audio I Need Доповідачі і мене бентежить | steveguy13 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 21 березня 2009 08:30 |
| Відсутність права каналу на Realtek HD Audio? | mctw | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 6 | 30 серпня 2008 06:54 |
| Мультимедіа аудіо контролер | pete21 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 1 | 12 травня 2008 13:45 |
| Різьба Інструменти | |
| |