menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Planatronics Headset, PLZ HELP!

Reply

Thread Nástroje
Old 17. června 2009, 14:12
Nový člen skupiny

Default Planatronics Headset, PLZ HELP!

Takže jsem měl Planatronics. Audio 770 Virtuální obklopující zvuk herní headset asi rok. Byl jsem pomocí to vše, ale i hře Counter Strike source, a chtějí slyšet opravdu dobře ..... takže i když plug zvuk zvedáky do usb věc pro prostorový zvuk, můj mic doesnt práce. Slyším všechno přes celou mapu, ale pokud i cant komunikovat s PPL, im stále špatná.

potřebujete poradit, jak mohu mít prostorový zvuk a můj mikrofon pracuje ...

Díky,

Zak
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Naléhavou pomoc s Headset The3 Br1ng3r Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 3 27.října 2009 03:49
Používání Bluetooth Headset / mikrofon pro PC ewilliams12 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 0 18. června 2009 14:23
Potřebujete Blue Zubní Headset-Což o mám? cheesepuff Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 12. dubna 2009 19:10
Bluetooth headset HistoryGirl Notebooky, Mobily a PDA 1 21. srpen 2008 08:31
Nový headset nastaven pro TeamSpeak prosím Cew27 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 15. dubna 2008 09:44
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.