![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Takže jsem měl Planatronics. Audio 770 Virtuální obklopující zvuk herní headset asi rok. Byl jsem pomocí to vše, ale i hře Counter Strike source, a chtějí slyšet opravdu dobře ..... takže i když plug zvuk zvedáky do usb věc pro prostorový zvuk, můj mic doesnt práce. Slyším všechno přes celou mapu, ale pokud i cant komunikovat s PPL, im stále špatná. potřebujete poradit, jak mohu mít prostorový zvuk a můj mikrofon pracuje ... Díky, Zak |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Naléhavou pomoc s Headset | The3 Br1ng3r | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 3 | 27.října 2009 03:49 |
| Používání Bluetooth Headset / mikrofon pro PC | ewilliams12 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 0 | 18. června 2009 14:23 |
| Potřebujete Blue Zubní Headset-Což o mám? | cheesepuff | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 12. dubna 2009 19:10 |
| Bluetooth headset | HistoryGirl | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 21. srpen 2008 08:31 |
| Nový headset nastaven pro TeamSpeak prosím | Cew27 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 4 | 15. dubna 2008 09:44 |
| Thread Nástroje | |
| |