![]() |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, έχω είχε Planatronics. Audio 770 Virtual Surround Sound gaming ακουστικό για περίπου ένα χρόνο. Έχω ήδη το χρησιμοποιεί για τα πάντα, αλλά θα παίξει την απεργία πηγή, και θέλετε να ακούσετε πραγματικά καλά ..... Όταν λοιπόν το βύσμα ήχου ανυψωτήρες στην usb πράγμα για τον ήχο surround, μου mic doesn't εργασίας. Μπορώ να ακούσω τα πάντα σε ολόκληρο τον χάρτη, αλλά αν θ επίκλισης επικοινωνούν με PPL, im ακόμη κακή. χρειάζονται βοήθεια, πώς μπορεί να έχω ήχο surround και μικρόφωνο εργασίας μου ... Ευχαριστώ, ZAK |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επείγουσα Βοήθεια με Headset | The3 Br1ng3r | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 3 | 27 Οκτωβρίου 2009 03:49 |
| Χρήση Bluetooth Headset / Mic για PC | ewilliams12 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 0 | 18 Ιουν 2009 14:23 |
| Χρειάζεστε Blue-Tooth Headset Ποια στις πρέπει να κατέβω;; | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 12 Απρ 2009 19:10 |
| Bluetooth ακουστικό | HistoryGirl | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 21 Αυγ 2008 08:31 |
| Νέα ακουστικά που έχει συσταθεί για TeamSpeak παρακαλώ | Cew27 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 15 Απρ 2008 09:44 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |