![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nos, én már volt egy Planatronics. Audio 770 Virtual Surround Sound gaming headset körülbelül egy év. Nekem van használ ez mindent, de én játszani counter strike forrás, és azt szeretnék hallani ..... úgy igazán jól, ha dugó a hang kocsiemelők az USB dolog a térhatású hang, a mikrofon nem dolgozik. Hallom minden egész térképet, de ha én vidám kommunikálni ppl, im még mindig rossz. segítségre van szükségük, hogy lehet nekem van térhatású hangzás, és a mikrofon működik ... Köszönöm, Zak |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Urgent Help with Headset | The3 Br1ng3r | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 3 | Október 27, 2009 03:49 |
| Bluetooth Headset / mikrofon PC-hez | ewilliams12 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 0 | 18. június 2009 14:23 |
| Need a Blue Tooth headset Melyik a Should I Get? | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 12. április 2009 19:10 |
| Bluetooth fülhallgató | HistoryGirl | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 1 | 21. augusztus 2008 08:31 |
| Új fülhallgató létre TeamSpeak kérem | Cew27 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 15. április 2008 09:44 |
| Téma eszközök | |
| |