mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Planatronics ausinės, PLZ HELP!

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 17, 2009, 14:12
Naujas Narys

Default Planatronics ausinės, PLZ HELP!

So, I've had Planatronics. Audio 770 Virtual Surround Sound Gaming Headset apie metus. Aš naudoju jį dėl visko, bet galiu žaisti counter strike source, ir norite išgirsti tikrai gerai ..... tai kai i plug garso kėlikliai į USB dalykas, garsas, mano mikrofonas neveikia,. I can hear viskas visame žemėlapyje, tačiau jei i cant bendrauti su PPL, jiems dar blogai.

reikia pagalbos, kaip aš galiu būti erdvinis garsas ir mano mikrofonas darbo ...

Ačiū,

Zak
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Urgent help su laisvų rankų įranga The3 Br1ng3r Sound, Speakers & MP3 Players 3 27 spalis 2009 03:49
Bluetooth ausinės / Mikrofonas kompiuteriui ewilliams12 Sound, Speakers & MP3 Players 0 Birželis 18, 2009 14:23
Need Blue Tooth ausinės, Kuris dėl turėčiau? cheesepuff Sound, Speakers & MP3 Players 4 Balandis 12, 2009 19:10
"Bluetooth" laisvù rankù HistoryGirl Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus 1 Rugpjūtis 21, 2008 08:31
Naujos ausinės sukurtos TeamSpeak prašom Cew27 Sound, Speakers & MP3 Players 4 Balandis 15, 2008 09:44
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.