![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| So, I've had Planatronics. Audio 770 Virtual Surround Sound Gaming Headset apie metus. Aš naudoju jį dėl visko, bet galiu žaisti counter strike source, ir norite išgirsti tikrai gerai ..... tai kai i plug garso kėlikliai į USB dalykas, garsas, mano mikrofonas neveikia,. I can hear viskas visame žemėlapyje, tačiau jei i cant bendrauti su PPL, jiems dar blogai. reikia pagalbos, kaip aš galiu būti erdvinis garsas ir mano mikrofonas darbo ... Ačiū, Zak |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Urgent help su laisvų rankų įranga | The3 Br1ng3r | Sound, Speakers & MP3 Players | 3 | 27 spalis 2009 03:49 |
| Bluetooth ausinės / Mikrofonas kompiuteriui | ewilliams12 | Sound, Speakers & MP3 Players | 0 | Birželis 18, 2009 14:23 |
| Need Blue Tooth ausinės, Kuris dėl turėčiau? | cheesepuff | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | Balandis 12, 2009 19:10 |
| "Bluetooth" laisvù rankù | HistoryGirl | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 1 | Rugpjūtis 21, 2008 08:31 |
| Naujos ausinės sukurtos TeamSpeak prašom | Cew27 | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | Balandis 15, 2008 09:44 |
| Temos įrankiai | |
| |