mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

Planatronics Headset, HELP PLZ!

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 17, 2009, 14:12
New Member Group

Default Planatronics Headset, HELP PLZ!

Jā, man bija Planatronics. Audio 770 Virtual Surround Sound spēļu austiņām apmēram gadu. Man ir bijis tas jāizmanto visu, bet es spēlēt Counter Strike Source, un vēlaties dzirdēt tiešām arī ..... tik kad es kontaktdakšu skaņu domkrati vērā usb lieta surround sound, mans mic doesn't darbu. Es varu dzirdēt, viss pa visu karti, bet ja nevaru sazināties ar ppl, im joprojām slikti.

nepieciešama palīdzība, kā es varu būt surround sound mans mikrofons darba ...

Pateicība,

Zak
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Steidzami Help with Headset The3 Br1ng3r Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 3 27 oktobris 2009 03:49
Bluetooth austiņas / Mic PC ewilliams12 Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 0 18 jūnijs 2009 14:23
Need Blue Tooth austiņas, kas, Vai es saņemšu? cheesepuff Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 4 12 aprīlis 2009 19:10
Bluetooth austiņas HistoryGirl Portatīvie datori, Mobiles & PDA 1 21 augusts 2008 08:31
Jaunas austiņas izveidota TeamSpeak lūdzu Cew27 Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 4 15 aprīlis 2008 09:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.