![]() |
|
| |||
| |||
| Jā, man bija Planatronics. Audio 770 Virtual Surround Sound spēļu austiņām apmēram gadu. Man ir bijis tas jāizmanto visu, bet es spēlēt Counter Strike Source, un vēlaties dzirdēt tiešām arī ..... tik kad es kontaktdakšu skaņu domkrati vērā usb lieta surround sound, mans mic doesn't darbu. Es varu dzirdēt, viss pa visu karti, bet ja nevaru sazināties ar ppl, im joprojām slikti. nepieciešama palīdzība, kā es varu būt surround sound mans mikrofons darba ... Pateicība, Zak |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Steidzami Help with Headset | The3 Br1ng3r | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 3 | 27 oktobris 2009 03:49 |
| Bluetooth austiņas / Mic PC | ewilliams12 | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 0 | 18 jūnijs 2009 14:23 |
| Need Blue Tooth austiņas, kas, Vai es saņemšu? | cheesepuff | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 4 | 12 aprīlis 2009 19:10 |
| Bluetooth austiņas | HistoryGirl | Portatīvie datori, Mobiles & PDA | 1 | 21 augusts 2008 08:31 |
| Jaunas austiņas izveidota TeamSpeak lūdzu | Cew27 | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 4 | 15 aprīlis 2008 09:44 |
| Thread Tools | |
| |