mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Planatronics Headset, HELP plz!

Reply

Thread Tools
Old 17 iunie 2009, 14:12
Noile state Group

Default Planatronics Headset, HELP plz!

Deci, am avut o Planatronics. Audio 770 Sunet Surround Virtual set de jocuri, timp de aproximativ un an. Am utilizat-o pentru tot, dar mi-am juca contra grevă sursă, şi vreau să aud foarte bine ..... aşa încât, atunci când i plug de sunet în jacks USB lucru pentru sunet surround, mi mic doesnt work. Nu pot auzi totul peste tot hartă, dar dacă i cant comunica cu ppl, IM mai rău.

Aveţi nevoie de ajutor, cum pot avea sunet surround şi microfonul meu de lucru ...

Mulţumesc,

Zak
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Ajutor de urgenţă cu setul cu cască The3 Br1ng3r Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 3 27 octombrie 2009 03:49
Utilizarea set cu cască Bluetooth / Mic pentru PC ewilliams12 Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 0 18 iunie 2009 14:23
Ai nevoie de un albastru Dinte Headset-Care pe Ar trebui să fii? cheesepuff Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 4 12 aprilie 2009 19:10
Set cu cască Bluetooth HistoryGirl Laptop-uri, telefoane mobile si PDA-uri 1 21 aug 2008 08:31
Nou set de căşti, înfiinţat pentru teamspeak, vă rugăm să Cew27 Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 4 15 aprilie 2008 09:44
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.