мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Планатроницс Слушалице, ХЕЛП ПЛЗ!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 17. јуни 2009, 14:12
Нови члан групе

Default Планатроницс Слушалице, ХЕЛП ПЛЗ!

Дакле, ја сам имао Планатроницс. Аудио 770 Виртуални Сурроунд Звук гаминг слушалице за око годину дана. ЈА имати био помоћу то за све, али сам играти цоунтер штрајк извор, а желите чути јако добро ..... па кад сам плуг звук дизалице у усб ствар за сурроунд звук, мој микрофон се посао. ја могу све чује широм целе карте, али ако ја не могу да комуницирају са ппл, ИМ и даље лоше.

требају помоћ, како могу да имају сурроунд звук и мој микрофон радни ...

Хвала,

Зак
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Хитна помоћ са слушалице Тхе3 Бр1нг3р Звук, Спеакерс & МП3 плејери 3 27. Окт 2009 03:49
Користећи Блуетоотх Хеадсет / без микрофона за ПЦ еуиллиамс12 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 0 18. јуна 2009 14:23
Требате Плави зуб Хеадсет који на-Требам ли добити? цхеесепуфф Звук, Спеакерс & МП3 плејери 4 12 април 2009 19:10
Блуетоотх слушалице ХисторыГирл Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 21 аугуст 2008 08:31
Нове слушалице подешен за теамспеак молим Цеу27 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 4 15 април 2008 09:44
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц