![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Дакле, ја сам имао Планатроницс. Аудио 770 Виртуални Сурроунд Звук гаминг слушалице за око годину дана. ЈА имати био помоћу то за све, али сам играти цоунтер штрајк извор, а желите чути јако добро ..... па кад сам плуг звук дизалице у усб ствар за сурроунд звук, мој микрофон се посао. ја могу све чује широм целе карте, али ако ја не могу да комуницирају са ппл, ИМ и даље лоше. требају помоћ, како могу да имају сурроунд звук и мој микрофон радни ... Хвала, Зак |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Хитна помоћ са слушалице | Тхе3 Бр1нг3р | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 27. Окт 2009 03:49 |
| Користећи Блуетоотх Хеадсет / без микрофона за ПЦ | еуиллиамс12 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 0 | 18. јуна 2009 14:23 |
| Требате Плави зуб Хеадсет који на-Требам ли добити? | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 12 април 2009 19:10 |
| Блуетоотх слушалице | ХисторыГирл | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 1 | 21 аугуст 2008 08:31 |
| Нове слушалице подешен за теамспеак молим | Цеу27 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 15 април 2008 09:44 |
| Тхреад Тоолс | |
| |