![]() |
|
| |||
| |||
| Ben yaklaşık bir yıl için bir Planatronics. Ses 770 Sanal Surround Ses oyun kulaklık aldık. Ben her şey için kullanıyorum, ancak ben karşı kaynak grev oynamak ve istediğiniz gayet iyi ..... dolayısıyla i ses, benim mikrofon doesnt iş çevre için usb şey bir ses jaklarını fişi duyar. i, ancak tüm harita üzerindeki her şey duyamıyorum eğer i cant ppl iletişim, hala kötü Sohbet. Yardıma ihtiyacınız nasıl sahip olabilir ve mikrofon çalışıyor surround ses ... Teşekkürler, Zak |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kulaklıkla Acil Yardım | The3 Br1ng3r | Ses, Speakers & MP3 Çalarlar | 3 | 27 Ekim 2009 03:49 |
| Bluetooth kulaklık kullanma / Mic PC | ewilliams12 | Ses, Speakers & MP3 Çalarlar | 0 | 18. Haziran 2009 14:23 |
| Need a Blue Tooth Kulaklık-Hangi on almalıyım? | cheesepuff | Ses, Speakers & MP3 Çalarlar | 4 | 12. Nisan 2009 19:10 |
| Bluetooth kulaklık | HistoryGirl | Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles | 1 | 21. Ağustos 2008 08:31 |
| Yeni kulaklık teamspeak lütfen kurmak | Cew27 | Ses, Speakers & MP3 Çalarlar | 4 | 15. Nisan 2008 09:44 |
| Konu Araçları | |
| |