az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ses, Speakers & MP3 Çalarlar

Register

Planatronics Kulaklık, YARDIM PLZ!

Reply

Konu Araçları
Old 17 Haziran 2009, 14:12
Yeni Üye Grubu

Default Planatronics Kulaklık, YARDIM PLZ!

Ben yaklaşık bir yıl için bir Planatronics. Ses 770 Sanal Surround Ses oyun kulaklık aldık. Ben her şey için kullanıyorum, ancak ben karşı kaynak grev oynamak ve istediğiniz gayet iyi ..... dolayısıyla i ses, benim mikrofon doesnt iş çevre için usb şey bir ses jaklarını fişi duyar. i, ancak tüm harita üzerindeki her şey duyamıyorum eğer i cant ppl iletişim, hala kötü Sohbet.

Yardıma ihtiyacınız nasıl sahip olabilir ve mikrofon çalışıyor surround ses ...

Teşekkürler,

Zak
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kulaklıkla Acil Yardım The3 Br1ng3r Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 3 27 Ekim 2009 03:49
Bluetooth kulaklık kullanma / Mic PC ewilliams12 Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 0 18. Haziran 2009 14:23
Need a Blue Tooth Kulaklık-Hangi on almalıyım? cheesepuff Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 4 12. Nisan 2009 19:10
Bluetooth kulaklık HistoryGirl Dizüstü bilgisayarlar, PDA'lar ve Mobiles 1 21. Ağustos 2008 08:31
Yeni kulaklık teamspeak lütfen kurmak Cew27 Ses, Speakers & MP3 Çalarlar 4 15. Nisan 2008 09:44
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından