![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Таким чином, я був Planatronics. Аудіо 770 Virtual Surround Sound Gaming Headset близько року. Я використав його на всі, але я граю Counter Strike Source, і хочемо почути дуже добре ..... Тому, коли я підключити звукові гнізда USB в річ для об'ємного звуку, мікрофонні моя робота doesnt. Я все чую по всій карті, але якщо я нахиляє спілкуватися з PPL, їм як і раніше погано. потрібна допомога, яку я можу мати об'ємний звук мікрофона і моя робота ... Спасибі, Зак |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Екстрена допомога з гарнітурою | The3 Br1ng3r | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 3 | 27 жовтня 2009 03:49 |
| Використання Bluetooth гарнітури / Мікрофон для ПК | ewilliams12 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 18 червня 2009 14:23 |
| Необхідність Blue Tooth-гарнітура яка на мені виходити? | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 12 квітня 2009 19:10 |
| Bluetooth гарнітура | HistoryGirl | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 21 серпня 2008 08:31 |
| Нові гарнітури створені для TeamSpeak, будь ласка | Cew27 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 15 квітня 2008 09:44 |
| Різьба Інструменти | |
| |