![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno koupil MP3 přehrávač a již 4000dp důvěry 5.1 reproduktorový systém. Při pokusu o přehrávání přes reproduktory i zjistíte, že v důsledku se třemi vstupy a vede pouze jedna na mp3, že zvuk přichází pouze prostřednictvím určeného že vstup, který je buď dvě reproduktory / bez basy nebo 1 reproduktory a woofer. Existuje nějaký způsob, jak dostat všechny reproduktory pracují? Na zdraví |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud vím hudby je v 2.1 ne 5.1. Takže ne.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pokud váš reproduktorový systém jako další vstup, který je 2,1 na 1 jack.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Iexplore.exe běží na pozadí, hudby a reklamy Přehrávání můj Reproduktory | oochie1 | Virus, spyware a bezpečnost | 27 | 22. března 2009 11:18 |
| FEAR Bojové není hra? | hitman0042 | PC a herní konzole | 2 | 22. listopad 2008 17:24 |
| Fotoaparát Přehrávání Nahoru | Help1inghand | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 7 | 11. října 2008 06:20 |
| Přehrávání videa | Tinkerbell | Multimedia & Kodeky | 1 | 3. října 2008 08:42 |
| WMP Nebude přestat hrát. | windows3001 | Obecné Software Chat | 12 | 6. dubna 2008 15:17 |
| Thread Nástroje | |
| |