![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Nemrég vettem egy MP3-lejátszó és már 4000dp bizalom 5,1 hangfalrendszer. Amikor megpróbál lejátszani a felszólalók azt tapasztalom, hogy mivel három input vezet, és csak egy mp3, hogy a hang csak akkor jön át, hogy a kijelölt bemenet, amely vagy két hangszóró / nem bass vagy 1 hangszóró és mélysugárzó. Van-e olyan módon, hogy mind a felszólalók működik? Egészségére |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Amennyire én tudom, a zene áll a 2.1 nem 5.1. Szóval nem.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| kivéve, ha a hangfal-rendszer, mint egy másik beviteli amely 2,1 1 jack.
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Iexplore.exe a háttérben fut, a zene és a hirdetések lejátszása Over My Felszólalók | oochie1 | Vírus, kémprogram és biztonság | 27 | 22. március 2009 11:18 |
| FEAR Combat nem játszol? | hitman0042 | PC és konzol játékok | 2 | 22. november 2008 17:24 |
| Kamera Játék Up | Help1inghand | Digital Imaging & Nyomtatók | 7 | 11. október 2008 06:20 |
| Játék videó | tinkerbell | Multimédia és kodekek | 1 | 3. október 2008 08:42 |
| WMP Nem hagyja abba a játékot. | windows3001 | General Chat szoftver | 12 | 6. április 2008 15:17 |
| Téma eszközök | |
| |