![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Neseniai nusipirkau MP3 grotuvą ir jau 4000dp pasitikėjimo 5.1 Speaker System. Bandant paleisti per garsiakalbius manau, kad dėl tris įvesties sukelia ir tik vienas prie mp3 kad garsas ateina tik per tą paskirtą indėlis, kuris yra arba du garsiakalbiai / ne bosas ir 1 garsiakalbis ir garsiakalbius. Ar yra koks nors būdas sužinoti visas garsiakalbiai darbo? Į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiek aš žinau, muzika daroma 2.1 ne 5.1. Taigi ne.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nebent jūsų garsiakalbių sistema, kaip ir kitas pirkimo, kuri yra 2,1, 1 lizdas.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Iexplore.exe yra fone, muzika ir reklamos Žaidžia Over My Speakers | oochie1 | Virus, Spyware & Security | 27 | Kovas 22, 2009 11:18 |
| FEAR Combat negali žaisti? | hitman0042 | PC & konsolės Žaidimai | 2 | Lapkritis 22, 2008 17:24 |
| Fotoaparatas grojami sie | Help1inghand | Digital Imaging & Printers | 7 | 11 spalis 2008 06:20 |
| Žaidžia video | Tinkerbell | Multimedia & Codecs | 1 | 3 spalis, 2008 08:42 |
| WMP Won't stop playing. | windows3001 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 12 | 6 balandis 2008 15:17 |
| Temos įrankiai | |
| |