![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno kúpil MP3 prehrávač a už 4000dp dôvery 5.1 reproduktorový systém. Pri pokuse o prehrávanie cez reproduktory aj zistíte, že v dôsledku sa tromi vstupmi a vedie len jedna na mp3, že zvuk prichádza len prostredníctvom určeného že vstup, ktorý je buď dve reproduktory / bez basy alebo 1 reproduktory a woofer. Existuje nejaký spôsob, ako dostať všetky reproduktory pracujú? Na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokiaľ viem hudby je v 2.1 ne 5.1. Takže ne.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pokiaľ váš reproduktorový systém ako ďalší vstup, ktorý je 2,1 na 1 jack.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Iexplore.exe beží na pozadí, hudby a reklamy Prehrávanie môj Reproduktory | oochie1 | Virus, spyware a bezpečnosť | 27 | 22. marca 2009 11:18 |
| FEAR Bojové nie je hra? | hitman0042 | PC a herné konzoly | 2 | 22. november 2008 17:24 |
| Fotoaparát Prehrávanie Hore | Help1inghand | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 7 | 11. októbra 2008 06:20 |
| Prehrávanie videa | Tinkerbell | Multimedia & Kodeky | 1 | 3. októbra 2008 08:42 |
| WMP Nebude prestať hrať. | windows3001 | Všeobecné Software Chat | 12 | 6. apríla 2008 15:17 |
| Thread Tools | |
| |