![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти всички, Се надявам някой да ми помогне тук. Току-що ми обновен дом театър система от 5 тонколони + подсектори настройка до 2 тонколони + подсектори настройка. Докато аз съм изключително щастлив с видео и звук качество на системата, докато аз съм гледаш DVD, качеството на звука, когато се свържете системата на моя лаптоп е ужасно. На моята старата система, аз просто проведе аудио кабел от жак за слушалки на моя лаптоп на един от аудио входа на гърба на DVD плеър. Добър звук от всички говорители и подквотите върши това, което тя трябваше да правя. Сега, когато се направи същото нещо в моята нова система, качеството на звука е ужасно и подкомитетите не изглежда да работят. Сега ми старата система е около 6 години старата и новата ми система е може би не повече от една година на вземане създаден с HDMI, Компонент Video, S-Video и др .. куп функции, които ми старата система не е имал . Опитах messing наоколо с настройки за звука на моя лаптоп, без късмет. Има ли нещо, просто аз съм тук липсват или не трябва да се търси в някаква нова звукова карта за лаптопа ми? Всички съвети и предложения ще бъдат много оценявам. Благодарности! -Мат |
|
| |||
| |||
| така че да работите с 5 тонколони плюс подизвадка от лаптоп? Аз просто искам да имам повече информация. |
|
| |||
| |||
| Благодаря за отговора. Бях работи от 5 тонколони + подсектори система и сега съм текат от 2 тонколони + подсектори създадена. В DVD плейъри на всяка система действа като усилвател. Имам никакво желание да гледам филми по моя телевизор чрез скута ми отгоре. Аз просто искам да мога да слушам Mp3 на високоговорителите чрез по-добро тогава тези на моя лаптоп .... нещо, което разработва и по старата система и сега не работи добре на всички за новата система. |
|
| |||
| |||
| Може ли линк към нещата, който използвате? sometihng онлайн с ръчно. |
|
| |||
| |||
| Аз не знам дали мога да намеря точния модел на DVD плеър. Той е Sony плейър и скута ми нагоре е Dell. Мислех за пускане на HDMI кабел от моя лаптоп с DVD плейър, но ми лаптоп не разполага с пристанище. Аз също мислех за пускането на оптичен кабел, но пак ми скута отгоре не е било това пристанище. Единственият начин за свързване на DVD плейър и моя лаптоп заедно (в сегашния си състояние) е S-Video кабел и / или редовна аудио кабел през главата телефонен куплунг. |