![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, Já jsem doufal, že někdo pomůže mi tady. Jenom modernizované můj systém domácího kina z reproduktorů 5 + sub nastavení na 2 reproduktorů + sub nastavení. Zatímco já jsem nesmírně rád, se obrazové a zvukové kvalitě systému, zatímco já jsem sledování DVD, kvalitu zvuku, když se připojíte systém k mému notebooku, je strašné. Na mém starém systému, já prostě spustily audio kabel od sluchátek jack na mém notebooku s jedním z audio vstupů na zadní straně přehrávače DVD. Dobrý zvuk ze všech reproduktorů a sub udělal, co měl udělat. Teď, když jsem to samé se můj nový systém, kvalita zvuku je strašná a sub nezdá do práce. Nyní můj starý systém je kolem 6 let a má nový systém je pravděpodobně ne více než jeden rok, který zřídila s HDMI, komponentní video, S-Video, atd. .. banda rysy, že můj starý systém nemá . Snažil jsem se kolem umazávání s nastavením zvuku na mém notebooku bez štěstí. Existuje něco jednoduchého Jsem tu chybí nebo se mi třeba při pohledu na nějakou novou zvukovou kartu pro můj notebook? Jakékoliv tipy nebo návrhy by byly velmi oceňována. Díky! -Matt |
|
| |||
| |||
| takže se systémem 5 reproduktorů plus podotázkou z notebooku? Jen chci mít více informací. |
|
| |||
| |||
| Díky za odpověď. I byl spuštěn 5 reproduktorů + sub systému a hned jsem běží 2 reproduktorů + sub nastavit. DVD přehrávače na každém systému, působí jako zesilovač. Nemám touhu se dívat na filmy z mé tv přes můj klín nahoře. Chci jen, aby mohli poslouchat mp3 to prostřednictvím lepšího reproduktory pak ty můj notebook .... něco, co pracovali dobře na starém systému a nyní nefunguje a vůbec na nový systém. |
|
| |||
| |||
| Můžete mi dát odkaz na ty věci, které používáte? sometihng online s manuálem. |
|
| |||
| |||
| Já nevím, jestli najdu přesný model DVD přehrávače. Je sony přehrávač a moje kolo top je Dell. Myslel jsem, že o provozování HDMI kabel z mého notebooku k DVD přehrávači, ale můj notebook nemá port. Také jsem přemýšlel o provozování optického kabelu, ale opět, moje kolo top nemá přístav, buď. Jediným způsobem, jak připojit DVD přehrávač a můj notebook dohromady (v jeho současném stavu) je S-Video kabel, a / nebo pravidelné audio kabel přes hlavu telefonní konektor. |