![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, Ελπίζω κάποιος μπορεί να με βοηθήσει εδώ. Μόλις αναβαθμιστεί το σπίτι μου από το θέατρο σύστημα 5 ηχείων + υπο setup σε 2 ομιλητή + υπο setup. Αν και είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος με το βίντεο και την ποιότητα ήχου του συστήματος, ενώ είμαι βλέποντας ένα DVD, η ποιότητα του ήχου όταν συνδέσετε το φορητό σύστημα για να μου είναι φοβερό. Από παλιό μου σύστημα, απλά έτρεξε ένα καλώδιο ήχου από την υποδοχή για ακουστικά μου laptop σε μία από τις εισόδους ήχου στο πίσω μέρος του DVD player. Καλή ήχο από όλους τους ομιλητές και τα επιμέρους έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Τώρα όταν κάνω το ίδιο πράγμα για το νέο μου σύστημα, η ποιότητα του ήχου είναι φοβερή και το επιμέρους δεν φαίνεται να εργαστούν. Τώρα παλιό μου σύστημα είναι περίπου 6 ετών και το νέο σύστημα δεν είναι ίσως πιο παλιά τότε το χρόνο που θα συσταθεί με θύρα HDMI, Component Video, S-Video, κλπ. .. ένα μάτσο χαρακτηριστικά ότι παλιό μου σύστημα δεν είχε . Προσπάθησα Messing περίπου με τις ρυθμίσεις ήχου για laptop που δεν μου τύχη. Υπάρχει κάτι απλό μου λείπει εδώ ή θα πρέπει να εξετάσουμε σε κάποια νέα κάρτα ήχου για το φορητό υπολογιστή μου; Κάθε συμβουλές ή προτάσεις θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Ευχαριστώ! -Matt |
|
| |||
| |||
| έτσι ώστε να εκτελούν τα 5 ηχεία συν ένα υποσύνολο από ένα φορητό υπολογιστή; Θέλω μόνο να έχουμε περισσότερες πληροφορίες. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για την απάντηση. Ήμουν λειτουργίας 5 ομιλητής + υπο σύστημα και τώρα είμαι εκτελεί ένα ηχείο 2 + υπο συσταθεί. Τα DVD players σε κάθε σύστημα ενεργεί σαν ενισχυτή. Δεν έχω καμία επιθυμία να παρακολουθήσετε ταινίες για την τηλεόραση μέσω μου αγκαλιά μου επάνω. Θέλω μόνο να είναι σε θέση να ακούσετε mp3 μέσω της καλύτερης ομιλητές από τις τιμές των laptop μου .... κάτι που εκπόνησε και για το παλιό σύστημα και τώρα δεν λειτουργεί καλά σε όλα τα σχετικά με το νέο σύστημα. |
|
| |||
| |||
| Μπορώ να έχω μια σύνδεση με τα πράγματα που χρησιμοποιείτε; sometihng online με ένα εγχειρίδιο. |
|
| |||
| |||
| Δεν ξέρω αν μπορώ να βρείτε το ακριβές μοντέλο του DVD player. Είναι ένα Sony παίκτης και μου αγκαλιά αρχή είναι dell. Σκέφτηκα εκτελείτε ένα καλώδιο HDMI από το φορητό υπολογιστή μου για το DVD player φορητό υπολογιστή μου, αλλά δεν έχει λιμάνι. Πιστεύω επίσης ότι σχετικά με την εκτέλεση ένα οπτικό καλώδιο αλλά και πάλι, μου αγκαλιά αρχή δεν έχει ούτε αυτό το λιμάνι. Ο μόνος τρόπος για να συνδέσετε το DVD player και laptop μαζί μου (με τη σημερινή κατάσταση) είναι ένα καλώδιο S-Video και / ή τακτική καλωδίου ήχου μέσω του επικεφαλής πρίζα του τηλεφώνου. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 5,1 Surround Sound Headphones - Θα πρέπει να βρω αυτό το σημείο; | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 10 | 29 Μαΐου 2009 17:33 |
| Πρώτη Ώρα Χρησιμοποιώντας Εποχούμενες Ήχος-Πως μπορώ να Surround Sound to Work!; | cheesepuff | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 14 | 9η Μαΐου 2009 20:59 |
| Sony Brava Tv Ήχος Wont Come Out of My Surround Sound System | andnlou | Off Topic Συζήτηση | 4 | 29 Μαρ 2009 02:03 |
| Πρόβλημα με την νέα μου τηλεόραση και ήχο surround kit | holman210 | Off Topic Συζήτηση | 2 | 27 Δεκ. 2008 09:17 |
| Ήχος Surround | JF90 | Ήχος, Ηχεία & MP3 Players | 4 | 2η Ιαν 2008 13:28 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |