manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Zvuk, Speakers & MP3 Playeri

Register

Loša kvaliteta zvuka iz nove surround zvučni sustav

Reply

Thread Tools
Old 13 siječanj 2009, 07:27
Novi član grupe

Default Loša kvaliteta zvuka iz nove surround zvučni sustav

Hey everyone,

Ja sam nadajući netko može pomoć mene ovdje. Upravo sam unaprijeđen moj home kazalište sistem sa 5 zvučnika + sub setup za 2 zvučnika + sub setup. Dok sam ja izuzetno zadovoljan video i kvalitetu zvuka na sustav, dok sam gledate DVD, na kvalitetu zvuka kada spojite sustav na moj laptop je strašna. Na moj stari sustav, ja jednostavno otrča jedan audio kabel od slušalica utičnica na moj laptop na jednu od audio ulaza u leđa na DVD player. Dobar zvuk iz svih zvučnika i sub učinio ono što je trebao učiniti. Kad radim istu stvar na moj novi sustav, kvaliteta zvuka je strašna i sub ne čini da rade. Sada moj stari sustav je oko 6 godina i moj novi sustav vjerojatno ne više od godinu dana stara, čineći ga postaviti sa HDMI, Component Video, S-Video, itd. .. hrpa mogućnosti, da je moj stari sustav nije imao . JA pokušao messing oko s zvučne postavke na moj laptop sa nijedan sreća. Ima li nešto nedostaje jednostavno sam ovdje ili mi treba da se gleda u nekakav novi zvuk karticu za moj laptop? Svejedno savjeta ili prijedloga bi bilo mnogo poštovati. Hvala!

-Matt
Old 13 siječanj 2009, 12:38
Member Group

tako da su trčanje 5 zvučnika plus sub od laptopa? JA pravedan ištanje to imati više informacija.
Old 13 siječanj 2009, 15:29
Novi član grupe

Hvala za odgovor. Bio sam trčanje 5 zvučnika + sub sustavu i sada sam izvodi 2 zvučnika + sub postavljen. DVD playeri na svaki sustav djelovati kao amp. Ja nemam želju gledati filmove na tv preko moje krilu vrhu. JA pravedan ištanje biti u mogućnosti slušati mp3's kroz bolje zvučnike onda one od moj laptop .... nešto što je dobro razrađen na stari sustav i sad ne radi dobro na svim na novi sustav.
Old 13 siječanj 2009, 15:31
Member Group

Mogu li dobiti link za stvari koje se koriste? sometihng online s priručnikom.
Old 13 siječanj 2009, 15:43
Novi član grupe

JA dont 'znati ako ja mogu naći točan model DVD playera. To je i moj player Sony prolazna vrh je uska dolina. Mislio sam o pokretanju HDMI kabel iz mog laptopa na DVD player, ali moj laptop nema luka. Također sam mislio o pokretanju optički kabel, ali opet, moja prolazna vrh neće imati bilo koji port. Jedini način da se priključite DVD player i moj laptop zajedno (u svoje sadašnje stanje) je S-video kabel i / ili pravilan audio kabel preko glave telefonski utikač.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
5,1 Surround Zvuk slušalice - Trebam li Get this one? cheesepuff Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 10 29. svibanj 2009 17:33
Pesnica Vrijeme Korištenje Onboard Sound-Kako da stavim svoj Surround Zvuk na posao! cheesepuff Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 14 9. svibanj 2009 20:59
Sony Sound Brava Tv navika dolazi iz mojih Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29. ožujak 2009 02:03
Problem s moje nove TV i surround zvuk kit holman210 Off Topic Discussion 2 27. prosinac 2008 09:17
Surround Zvuk JF90 Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 4 2. siječanj 2008 13:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.