kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Gyenge minőségű hang ki új surround hangrendszer

Reply

Téma eszközök
Old Január 13, 2009, 07:27
Új tag Csoport

Default Gyenge minőségű hang ki új surround hangrendszer

Hey everyone,

Én remélő valaki tud segítsen nekem itt. Csak én frissített házimozi rendszer a 5 hangszóró + szub beállítva, hogy a 2 hangszóró + sub beállítás. Miközben nagyon boldog vagyok, a videó és a hang minősége, a rendszer, amíg én figyeltem a DVD-t, a hang minősége, mikor kapcsolódni a rendszer az én laptop borzalmas. A régi rendszerben, azt egyszerűen rohant egy audio vezetéket a fejhallgató jack on my laptop, hogy az egyik audio bemenet a vissza a DVD lejátszót. Jó hang ki a hangszórók és a sub nem volt mit tenni. Most, amikor nem ugyanaz a dolog, hogy az új rendszer, a hang minősége is szörnyű, és a sub úgy tűnik, nem működik. Most a régi rendszer körülbelül 6 éves, és az új rendszer valószínűleg nem több mint egy éve így hozták létre, HDMI, komponens video, S-Video, stb .. egy csomó jellemzői, hogy a régi rendszer nem volt . Megpróbáltam szórakozni a hang beállításait én laptop nélkül szerencsét. Van-e valami egyszerű, én vagyok itt a hiányzó vagy tudom kell figyelmet, hogy valami új hangkártya mert laptop? Bármilyen tipp vagy javaslata lenne nagyon méltányol. Köszönöm!

Matt
Old Január 13, 2009, 12:38
Csoport tagja

így 5 futó hangszórók és a sub egy laptop? Csak azt akarom, hogy több információt.
Old Január 13, 2009, 15:29
Új tag Csoport

Köszi a választ. Én fut a 5 hangszóró + szub, és most fut a 2 hangszóró + sub létre. A DVD lejátszók minden rendszer aktus, mint egy amp. Nincs vágy, hogy filmeket nézni a TV-én keresztül az én lap tetejére. Csak azt akarom, hogy tudja hallgatni az mp3 a jobb hangszórók akkor ezek az én laptop .... valamit, ami jól működött a régi rendszer, és most nem működik, illetve egyáltalán az új rendszert.
Old Január 13, 2009, 15:31
Csoport tagja

Kaphatnék egy linket, hogy a dolgok használata? sometihng online kézikönyv.
Old Január 13, 2009, 15:43
Új tag Csoport

Nem tudom, meg fogom találni a pontos modell a DVD-lejátszót. Ez a Sony lejátszó, és a lap tetején van egy dell. Gondoltam futó HDMI kábelt én laptop a DVD-lejátszó, de laptop nincs kikötő. Azt is gondoltam futó optikai kábel, de ismét, a lap tetején nem rendelkezik, hogy a port sem. Az egyetlen mód, hogy csatlakoztassa a DVD-lejátszó, és a laptop együtt (a jelenlegi állapot) egy S-Video kábel és / vagy rendszeres audiokábellel keresztül a fej telefon csatlakozót.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
5,1 Surround Sound Fülhallgatók - Ha én ezt? cheesepuff Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 10 29. május 2009 17:33
Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!? cheesepuff Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 14 9. május 2009 20:59
Sony Sound Brava Tv szokás Come Out of My Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 29. március 2009 02:03
Probléma az új TV és a térhatású hang kit holman210 Off Topic Discussion 2 27. december 2008 09:17
Surround Sound JF90 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 4 2. Jan 2008 13:28
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.