![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey everyone, Én remélő valaki tud segítsen nekem itt. Csak én frissített házimozi rendszer a 5 hangszóró + szub beállítva, hogy a 2 hangszóró + sub beállítás. Miközben nagyon boldog vagyok, a videó és a hang minősége, a rendszer, amíg én figyeltem a DVD-t, a hang minősége, mikor kapcsolódni a rendszer az én laptop borzalmas. A régi rendszerben, azt egyszerűen rohant egy audio vezetéket a fejhallgató jack on my laptop, hogy az egyik audio bemenet a vissza a DVD lejátszót. Jó hang ki a hangszórók és a sub nem volt mit tenni. Most, amikor nem ugyanaz a dolog, hogy az új rendszer, a hang minősége is szörnyű, és a sub úgy tűnik, nem működik. Most a régi rendszer körülbelül 6 éves, és az új rendszer valószínűleg nem több mint egy éve így hozták létre, HDMI, komponens video, S-Video, stb .. egy csomó jellemzői, hogy a régi rendszer nem volt . Megpróbáltam szórakozni a hang beállításait én laptop nélkül szerencsét. Van-e valami egyszerű, én vagyok itt a hiányzó vagy tudom kell figyelmet, hogy valami új hangkártya mert laptop? Bármilyen tipp vagy javaslata lenne nagyon méltányol. Köszönöm! Matt |
|
| |||
| |||
| így 5 futó hangszórók és a sub egy laptop? Csak azt akarom, hogy több információt. |
|
| |||
| |||
| Köszi a választ. Én fut a 5 hangszóró + szub, és most fut a 2 hangszóró + sub létre. A DVD lejátszók minden rendszer aktus, mint egy amp. Nincs vágy, hogy filmeket nézni a TV-én keresztül az én lap tetejére. Csak azt akarom, hogy tudja hallgatni az mp3 a jobb hangszórók akkor ezek az én laptop .... valamit, ami jól működött a régi rendszer, és most nem működik, illetve egyáltalán az új rendszert. |
|
| |||
| |||
| Kaphatnék egy linket, hogy a dolgok használata? sometihng online kézikönyv. |
|
| |||
| |||
| Nem tudom, meg fogom találni a pontos modell a DVD-lejátszót. Ez a Sony lejátszó, és a lap tetején van egy dell. Gondoltam futó HDMI kábelt én laptop a DVD-lejátszó, de laptop nincs kikötő. Azt is gondoltam futó optikai kábel, de ismét, a lap tetején nem rendelkezik, hogy a port sem. Az egyetlen mód, hogy csatlakoztassa a DVD-lejátszó, és a laptop együtt (a jelenlegi állapot) egy S-Video kábel és / vagy rendszeres audiokábellel keresztül a fej telefon csatlakozót. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 5,1 Surround Sound Fülhallgatók - Ha én ezt? | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 10 | 29. május 2009 17:33 |
| Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!? | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 14 | 9. május 2009 20:59 |
| Sony Sound Brava Tv szokás Come Out of My Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29. március 2009 02:03 |
| Probléma az új TV és a térhatású hang kit | holman210 | Off Topic Discussion | 2 | 27. december 2008 09:17 |
| Surround Sound | JF90 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 2. Jan 2008 13:28 |
| Téma eszközök | |
| |