![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי לכולם, אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי כאן. אני רק לשדרג את מערכת Home Theater מתוך 5 + רמקול המשנה את תוכנית ההתקנה של 2 + שפת אם המשנה את תוכנית ההתקנה. בעוד אני מאוד שמח עם וידאו באיכות הצליל של המערכת בעת אני צופה DVD, איכות צליל כאשר אני מתחבר למערכת הנייד שלי היא נוראית. המערכת הישנה שלי, אני פשוט רץ על חוט אודיו של אזנית ג 'ק על הנייד שלי לאחד אודיו תומושתו בחלק האחורי של ה-DVD Player. טוב לעמוד על טיבו של כל הדוברים ואת המשנה עשה את מה שהוא אמור לעשות. עכשיו כשאני עושה את אותו דבר את המערכת החדשה, את איכות הקול היא נוראית ואת המשנה אינו נראה עבודה. עכשיו המערכת הישנה שלי היא בסביבות 6 בן המערכת החדשה שלי היא כנראה לא יותר אז בן והופכים אותו הקים עם HDMI, רכיב וידאו, S-וידאו, וכו '.. חבורה של תכונות המערכת הישן שלי לא היה . ניסיתי להתעסק עם קולות סביב הגדרות על הנייד שלי ללא הצלחה. האם יש משהו פשוט אני חסר כאן, או האם אני צריך להסתכל על מנת להיות איזה כרטיס קול חדש עבור הנייד שלי? יש לך עצות או הצעות יהיה מאוד מוערך. תודה! -Matt |
|
| |||
| |||
| אז אתה מפעיל 5 רמקולים פלוס משנה מ מחשב נייד? אני רק רוצה לקבל יותר מידע. |
|
| |||
| |||
| תודה על התשובה. אני הייתי מפעיל 5 + רמקול תת המערכת ועכשיו אני מפעיל 2 + שפת אם המשנה להגדיר. ה-DVD של שחקנים על כל המערכת לפעול כמו AMP. אין לי שום רצון לצפות בסרטים על הטלוויזיה שלי דרך ללקק לי את הדף. אני רק רוצה להיות מסוגל לשמוע MP3 דרך טובה יותר של הרמקולים אז לאלה של הנייד שלי .... משהו לא טוב כי עבדתי על המערכת הישנה וכעת אינו פועל כראוי בכלל על המערכת החדשה. |
|
| |||
| |||
| אפשר לקבל קישור של הדברים שאתה משתמש? sometihng מקוון עם ידני. |
|
| |||
| |||
| אני לא יודע אם אני יכול למצוא בדיוק את המודל של ה-DVD Player. זהו Sony שחקן כנף הדף שלי הוא Dell. חשבתי על מפעיל כבל HDMI הנייד שלי על נגן DVD הנייד שלי, אך אין יציאה. גם אני חשבתי לגבי הרצת כבל אופטי אבל שוב, ללקק לי את הדף כי אין יציאה אחת. הדרך היחידה לחבר את נגן ה-DVD הנייד שלי יחד (המצב הנוכחי שלו) הוא כבל S-Video ו / או רגיל כבל אודיו דרך הראש תקע טלפון. |