mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Prasta garso kokybė iš naujo erdvinio garso sistema

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 13, 2009, 07:27
Naujas Narys

Default Prasta garso kokybė iš naujo erdvinio garso sistema

Hey everyone,

Tikiuosi kas nors padės man čia. Aš tik atnaujinti savo namų kino sistemą iš 5 garsiakalbis + sub Setup 2 garsiakalbis + sub setup. Nors aš esu labai laimingas su vaizdo ir garso kokybės sistemą, o aš žiūri, DVD, garso kokybę, kai galiu prijungti sistemą prie mano nešiojamojo kompiuterio yra baisi. Mano senoji sistema, aš tiesiog bėgo audio laidą iš ausinių mano nešiojamas su vienu iš garso įėjimas į DVD grotuvą atgal. Gerą garsą iš visų kalbėtojų ir pietus daryti tai, ką jis turėjo padaryti. Dabar, kai aš tą patį mano nauja sistema, garso kokybė yra baisi ir sub neatrodo darbą. Dabar mano senoji sistema yra apie 6 metai ir mano naujoji sistema greičiausiai yra ne daugiau kaip metų todėl sudaryti su HDMI, Component Video, S-Video, ir tt .. funkcijų krūva, kad mano senoji sistema nebuvo . Bandžiau Messing aplink su garso nustatymus savo nešiojamąjį kompiuterį su ne laimę. Ar yra kas nors paprastas esu trūksta čia ar man reikia ieškoti prie kai kurių naujų garso korta natūra mano nešiojamas? Bet patarimus ir pasiūlymus, būtų labai dėkingi. Ačiū!

-Matt
Old Sausis 13, 2009, 12:38
Narys

taip dirbate 5 Kalbėjo plius pietus nuo nešiojamas? Aš tik noriu turėti daugiau informacijos.
Old Sausis 13, 2009, 15:29
Naujas Narys

Ačiū už atsakymą. Aš veikia 5 garsiakalbis + sub sistema ir dabar aš einu 2 garsiakalbis + sub įsteigti. DVD grotuvai kiekvieno sistema veikia kaip stiprintuvas. Aš jokio noro žiūrėti filmus apie mano TV per mano juosmens viršuje. Aš tik noriu, kad būtų galima klausyti mp3 per garsiakalbius geriau, negu mano nešiojamas .... kažkas, kad parengė ir dėl senosios sistemos, ir dabar nelabai gerai veikia ne visi į naują sistemą.
Old Sausis 13, 2009, 15:31
Narys

Ar galėčiau gauti nuorodą į ką jūs naudojate? sometihng internetu vadovas.
Old Sausis 13, 2009, 15:43
Naujas Narys

Nežinau, ar aš galiu sužinoti tikslų modelį, DVD grotuvas. Tai "Sony" žaidėjas ir mano juosmens viršuje yra Dell. Aš maniau apie darbą su HDMI kabelis iš mano laptopo su DVD grotuvu, bet mano nešiojamas nėra uoste. Taip pat galvojau apie rodyti optinio kabelio, bet vėl, mano Nešiojamieji neturi tokio uosto arba. Vienintelis būdas prijungti DVD grotuvą ir mano nešiojamas kartu (dabartinės būklės) yra S-Video kabelį ir / arba reguliariai garso kabelis per galvą telefono kištuko.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
5,1 Surround Sound Headphones - Should I Get This One? cheesepuff Sound, Speakers & MP3 Players 10 Gegužė 29, 2009 17:33
Nematau Laikas Naudojant borto Garso How Do I Get My Surround Sound dirbti!? cheesepuff Sound, Speakers & MP3 Players 14 9 gegužė 2009 20:59
Sony "Bravo TV Garso Wont Come Out of My Surround Sound System andnlou Off Topic Discussion 4 Kovas 29, 2009 02:03
Problema su mano naujomis televizija ir erdvinio garso rinkinys holman210 Off Topic Discussion 2 27 gruodis 2008 09:17
Surround JF90 Sound, Speakers & MP3 Players 4 2 sausis 2008 13:28
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.