![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey everyone, Es ceru, kāds var palīdzēt man šeit. Es tikko modernizētas manu mājas kinoteātra sistēma no 5 skaļruni + sub uzstādīšanas līdz 2 skaļruni + sub setup. Kamēr es esmu ļoti apmierināts ar video un skaņas kvalitātes sistēmas, kamēr es esmu skatoties DVD, skaņas kvalitāti, kad es varu pieslēgt sistēmu, lai mans klēpjdators ir briesmīgi. Uz manu veco sistēmu, es vienkārši skrēja audio vadu no headphone jack par manu portatīvo datoru uz vienu audio izejvielas aizmugurē DVD atskaņotāju. Labu skaņas no visiem runātājiem un sub darīja to, ko vajadzēja darīt. Tagad, kad es pats ar savu jauno sistēmu, skaņas kvalitāte ir briesmīga un sub nešķiet strādāt. Tagad mana vecā sistēma ir apmēram 6 gadus vecs un savu jauno sistēmu, iespējams, ir ne vairāk kā gadu vecs pieņemšanas tika izveidota ar HDMI, Component Video, S-Video, utt .. ķekars funkciju, ka mana vecā sistēma nav . Es mēģināju messing aptuveni ar skaņas uzstādījumu par manu klēpjdators bez luck. Vai ir kaut kas vienkāršs Es esmu trūkst šeit vai man jābūt meklē līdz sava veida jaunu skaņas karti, lai manu portatīvo datoru? Jebkurš padomus vai ieteikumus, būtu ļoti appreciated. Pateicība! -Matt |
|
| |||
| |||
| lai jūs izmantojat 5 speakers plus sub no klēpjdators? Es tikai vēlos iegūt vairāk informācijas. |
|
| |||
| |||
| Paldies par atbildi. Es biju darbojas 5 skaļruni + sub sistēmu, un tagad es esmu darbojas 2 skaļruni + sub izveidota. DVD atskaņotāji katra sistēma darbojas kā amp. Man nav vēlēšanās skatīties filmas par manu tv caur manu lap top. Es tikai vēlos, lai varētu klausīties mp3's, labāk skaļruņiem, tad tos savu portatīvo datoru .... kaut kas izstrādāja labi veco sistēmu un tagad nedarbojas labi visiem jauno sistēmu. |
|
| |||
| |||
| Lūdzu, iedodiet man saiti uz lietām, ko jūs lietojat? sometihng tiešsaistē ar rokasgrāmatu. |
|
| |||
| |||
| Es nezinu, ja es nevaru atrast precīzu modeli, DVD atskaņotāju. Tas ir Sony atskaņotājs un mana klēpja augšu ir dell. Es domāju, ka palaižot HDMI kabelis no manas klēpjdatoru DVD atskaņotāju, bet mans klēpjdators nav ostā. Es arī domāju par darbu ar optisko kabeli bet atkal mana klēpja top nav minētajā ostā vai nu. Vienīgais ceļš, lai savienotu DVD atskaņotāju un savu klēpjdatoru kopā (tā pašreizējā stāvoklī) ir S-Video kabeli un / vai regulāri audio kabeli pa galvu tālruņa spraudni. |
![]() |
|
| Bookmarks |