![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Hey everyone,
Mam nadzieję, że ktoś może mi pomóc tutaj. I tylko mój zaktualizowany system kina domowego z 5 głośników + sub konfiguracji do 2 głośników + sub konfiguracji. Chociaż jestem bardzo zadowolony z jakości obrazu i dźwięku w systemie, a ja jestem oglądania DVD, jakość dźwięku po podłączeniu do systemu mój laptop jest okropne. Na moim starym systemie, po prostu prowadził przewód audio z gniazdem słuchawkowym na moim laptopie z jednym z wejść audio w tylnej części odtwarzacza DVD. Dobry dźwięk ze wszystkich głośników i sub to, co on miał robić. Teraz gdy robię to samo z moim nowym systemem, jakość dźwięku jest straszna i podwykonawcy nie działa. Teraz mój stary system wynosi około 6 lat i mój nowy system prawdopodobnie nie więcej niż lat co utworzony z HDMI, Component Video, S-Video, itp. .. szereg cech, które moim starym systemie nie ma . Starałem się z messing ustawień dźwięku na moim laptopie bez powodzenia. Czy istnieje coś prostego Jestem tutaj brakuje, czy należy się do jakiegoś rodzaju nowe karty dźwiękowej dla mojego laptopa? Wszelkie wskazówki i sugestie będą greatly appreciated. Dzięki! -Matt |
|
|
|||
|
|||
|
tak uruchomiony jest 5 głośników plus sub z laptopa? Ja po prostu chcą mieć więcej informacji.
|
|
|
|||
|
|||
|
Dziękujemy za odpowiedź. Byłem uruchomiona 5 głośników + sub systemu, a teraz jestem uruchomienie 2 głośników + sub utworzony. DVD gracze na każdym systemie działa jak wzmacniacz. Nie mam chęci do oglądania filmów na moim tv poprzez moje okrążenie górę. Chcę, aby móc słuchać mp3 poprzez lepsze głośniki to te mojego laptopa .... coś dobrze, że pracował na starym systemie i teraz nie działa dobrze na wszystkich na nowy system.
|
|
|
|||
|
|||
|
Czy mogę prosić o link do rzeczy używasz? sometihng online z podręcznika.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nie wiem, czy mogę znaleźć dokładny model odtwarzacza DVD. Jest to odtwarzacz sony i mój lap top jest Dell. Myślałem o bieżących kabla HDMI z mojego laptopa, odtwarzacz DVD, ale mój laptop nie posiada portu. Ja także myślał o prowadzeniu kabel optyczny, ale znowu, mój lap top, że nie ma ani portu. Jedynym sposobem, aby podłączyć odtwarzacz DVD i mój laptop wraz (w jego obecnym stanie) jest kabel S-Video i / lub regularnych audio za pośrednictwem telefonu głowie wtyczki.
|