mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Sunet, Difuzoare & MP3 Playere

Register

Slaba sunetul de calitate din nou sistem de sunet surround

Reply

Thread Tools
Old 13 ianuarie 2009, 07:27
Noile state Group

Default Slaba sunetul de calitate din nou sistem de sunet surround

Salut tuturor,

Sunt în speranţa de cineva poate ajuta-ma aici. M-am modernizat casa mea de teatru de la un sistem de 5 difuzoare + sub setup la un vorbitor 2 + sub setup. În timp ce eu sunt extrem de mulţumit de video si de sunet de calitate a sistemului în timp ce mă uitam la un DVD, calitatea sunetului când vă conectaţi la sistemul meu laptop este groaznic. Pe vechiul meu sistem, pur şi simplu am fugit de la un cablu audio jack de căşti pe laptop-ul meu de la una dintre intrări audio in partea din spate a DVD player. Bună sunet din toate difuzoarele şi sub ceea ce a făcut a fost să fac. Acum, când am făcut acelaşi lucru la noul meu sistem, calitatea sunetului este groaznic şi sub nu pare să funcţioneze. Acum, vechiul meu sistem este de aproximativ 6 ani si noul meu sistem este, probabil, nu mai mult de un an care se înfiinţează cu HDMI, Component Video, S-Video, etc .. o gramada de caracteristici pe care mi-vechiul sistem, nu au avut . Am încercat în jur de joc cu setarile de sunet pe laptop fără noroc. E ceva simplu mă lipsesc aici sau am nevoie de a se uita la noi un fel de placă de sunet pentru laptop-ul meu? Orice sfaturi sau sugestii, ar fi foarte apreciat. Mulţumesc!

-Matt
Old 13 ianuarie 2009, 12:38
Grupul de stat

, astfel încât să se execută 5 difuzoare, plus un sub de la un laptop? Vreau doar să aibă mai multe informaţii.
Old 13 ianuarie 2009, 15:29
Noile state Group

Mulţumesc pentru răspuns. Am fost rulaţi un vorbitor 5 + sub sistemul şi acum sunt difuzate a 2 difuzoare + sub înfiinţat. De DVD playere, pentru fiecare sistem, ca un act de amperi. Nu am nici o dorinta de a viziona filme pe TV prin intermediul meu poală sus. Vreau doar să fie capabili de a asculta mp3 lui printr-o mai bună vorbitori apoi cele de la meu laptop .... ceva care a lucrat bine pe sistemul vechi, iar acum nu funcţionează bine, la toate pe noul sistem.
Old 13 ianuarie 2009, 15:31
Grupul de stat

Pot avea o legătură cu lucruri pe care le folosiţi? sometihng online, cu un manual.
Old 13 ianuarie 2009, 15:43
Noile state Group

Nu ştiu dacă pot găsi exact modelul de DVD player. Este un jucător şi-mi Sony poală sus este un dell. M-am gândit să ruleze un cablu HDMI de la meu laptop la DVD player, dar laptop-ul meu nu are un port. De asemenea, am crezut ca despre un cablu optic, dar din nou, mi subabdominale sus nu are ca port fie. Singura modalitate de a vă conecta la DVD player şi meu laptop împreună (în actualul său de stat) este un cablu S-Video şi / sau un cablu audio prin cap de telefon priză.
Reply

Register

Marcaje