![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеы еверыоне, Ја сам надајући неко може помоћ мене овде. Управо сам унапријеђен мој дом казалиште систем са 5 звучника + суб сетуп за 2 звучника + суб сетуп. Док сам ја изузетно задовољан видео и квалитет звука на систем, док сам гледате ДВД, на квалитет звука када спојите систем на мој лаптоп је страшна. На мој стари систем, ја једноставно отрча један аудио кабл од слушалица утичница на мој лаптоп на једну од аудио улаза у леђа на ДВД плаыер. Добар звук из свих звучника и суб учинио оно што је требало учинити. Кад радим исту ствар на мој нови систем, квалитет звука је страшна и суб не чини да раде. Сада мој стари систем је око 6 година и мој нови систем вероватно не више од годину дана стара, чинећи га поставити са ХДМИ, Цомпонент Видео, С-Видео, итд .. хрпа могућности, да је мој стари систем није имао . ЈА суђен мессинг око са звучне подешавања на мој лаптоп са ниједан срећа. Има ли нешто недостаје једноставно сам овде или ми треба да се гледа у некакав нови звук картицу за мој лаптоп? Свеједно савета или предлога би било много поштовати. Хвала! -Матт |
|
| |||
| |||
| тако да су трчање 5 звучника плус суб од лаптоп? ЈА праведан тражен за имати више информација. |
|
| |||
| |||
| Хвала за одговор. Био сам трчање 5 звучника + суб систему и сада сам изводи 2 звучника + суб постављен. ДВД плејери на сваки систем деловати као амп. Ја немам жељу гледати филмове на тв преко моје крилу врху. ЈА праведан оскудица бити у могућности слушати мп3'с кроз боље звучнике онда оне од мој лаптоп .... нешто што је добро разрађен на стари систем и сад не ради добро на свим на нови систем. |
|
| |||
| |||
| Могу ли добити линк за ствари које се користе? сометихнг онлине са приручником. |
|
| |||
| |||
| ЈА донт 'кноткле да ја могу наћи тачан модел ДВД плејера. То је и мој плаыер Соны пролазна врх је уска долина. Мислио сам о покретању ХДМИ кабл из мог лаптоп на ДВД плејер, али мој лаптоп нема лука. Такође сам мислио о покретању оптички кабл, али опет, моја пролазна врх неће имати било који порт. Једини начин да се прикључите ДВД плаыер и мој лаптоп заједно (у своје садашње стање) је С-видео кабла и / или правилан аудио кабл преко главе телефонски утикач. |