![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hey everyone, Ben biri bana yardımcı olabilir umuyor. Sadece 5 hoparlörden benim ev sinema sistemi yükseltilmiş + alt kurulumu 2 hoparlör + alt kurulumu. Ben bir DVD, ben benim laptop, sistem bağladığınızda ses kalitesi Gözüm üstünde Ben çok video ve Sistemin ses kalitesi ile mutluyum korkunç olduğunu. Eski sistemde, ben sadece benim laptop bir DVD oynatıcının arka ses giriş için kulaklık jakına bir ses kablosunu koştum. Ses hoparlörleri dışarı ve bunu yapmak için mi saniyorum alt İyi. Şimdi ben yeni sistem için aynı şeyi yapmak, ses kalitesi ve alt doesn't seem to work korkunç olduğunu. Şimdi eski sistemi 6 yıl ve yeni sistem eski civarında belki daha sonra bir yıl HDMI, Komponent Video, S-Video, özellikleri vb .. bir grup ile eski sistem yoktu kurmak yaparken eski . Hiç şans ile dizüstü üzerindeki ses ayarları ile yaklaşık oynamayı denedim. Birşey Ben burada eksik veya ihtiyacım var basit yeni ses kartı bir tür için dizüstü arıyor olmak ister misiniz? Herhangi bir ipucu veya öneriler büyük mutluluk duyacağız. Teşekkürler! -Matt |
|
| |||
| |||
| bu nedenle, bir dizüstü bilgisayarda 5 hoparlör artı bir alt çalıştırıyorsunuz? Ben sadece daha fazla bilgi istiyorum. |
|
| |||
| |||
| Yanıt için teşekkürler. Ben ve şimdi 2 hoparlör kullanıyorum 5 hoparlör + alt sistemi çalıştıran + kurmak alt. Bir amplifikatör gibi her sistem hareket üzerindeki DVD çalarlar. Hiç bir istek benim TV benim üst tur üzerinden film izlemek için var. Ben sadece mp3 dinlemek için edebilmek için daha iyi hoparlörlerinizden sonra o benim laptop .... iyi eski sistem ve şimdi de tüm yeni sistem çalışmaz bir iş çıktı biraz istiyorum. |
|
| |||
| |||
| i kullanmakta olduğunuz şeylerin bir bağlantı olabilir? Elle online sometihng. |
|
| |||
| |||
| Eğer DVD oynatıcının tam modeli bulabilirsiniz bilmiyorum. It is a Sony oyuncu ve tur üst bir vadi olduğunu. Ben benim dizüstü bilgisayarda DVD oynatıcı, ancak bir HDMI kablosu çalışan benim laptop bir bağlantı noktası yok sanıyordum. Ben de bir optik kablo ancak yeniden yayınlanmaya hakkında benim tur üst ya da bağlantı noktası yok sanıyordum. Birlikte bugünkü devlet (olarak), DVD çalar ve dizüstü bilgisayar bağlamak için tek yolu bir S-Video kablo ve / başkanı telefon fişi yoluyla veya normal bir ses kablosu. |
![]() |
|
| Bookmarks |