менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Звук, Виступаючі & MP3-плеєри

Register

Погана якість звуку з нової акустичної системи об'ємного звучання

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 січня 2009, 07:27
Нові члени групи

Ей кожен,

Я сподіваюся, хтось може допомогти мені тут. Я просто модернізував свій Система домашнього кінотеатру від 5 оратора + Sub установки до 2 спікера + Sub установки. Хоча я дуже щаслива з відео і якість звуку в системі, а я дивлюся DVD, якість звуку при підключенні системи до моїх ноутбуком це жахливо. На моїй старій системі, я просто біг аудіо шнур від навушників на моєму ноутбуці одного з аудіовходів на задній стороні плеєра DVD. Хороший звук з усіх динаміків і південь зробив те, що вона повинна була робити. Тепер, коли я роблю те ж саме з моєї нової системи, якість звуку страшний і суб мабуть, не робота. Тепер мої старі системи складає близько 6 років, і моя нова система, можливо, не більше років робить його створили з HDMI, компонентного відео, S-відео, і т.д. .. купу можливостей, що моя стара система не мала . Я намагався возитися з настройками звуку на моєму ноутбуці, не пощастило. Чи є що-небудь просте я тут відсутня, або мені необхідно дивлячись на якусь нову звукову карту для мого ноутбука? Будь-які поради та пропозиції буде прийнято з вдячністю. Спасибо!

-Matt
Old 13 січня 2009, 12:38
Член групи

так що ви працюєте в 5 колонок плюс на південь від ноутбука? Я просто хочу одержати більш докладну інформацію.
Old 13 січня 2009, 15:29
Нові члени групи

Спасибо за ответ. Я біг 5 оратора + Sub системі, і тепер я йду 2 спікера + Sub створена. DVD-плеєри в кожній системі діяти як підсилювач. Я не хочу дивитися фільми на телевізорі через мої коліна зверху. Я просто хочу, щоб мати можливість слухати MP3, за рахунок поліпшення ораторів то ці мого ноутбука .... те, що добре розроблений за старою системою і в даний час не працює, а у всіх на нову систему.
Old 13 січня 2009, 15:31
Член групи

Чи можу я мати зв'язок з речей, які ви використовуєте? sometihng онлайн з керівництвом.
Old 13 січня 2009, 15:43
Нові члени групи

Я не знаю, якщо я можу знайти точну модель DVD Player. Це Sony гравець і мені на коліна верхи Dell. Я думала про роботу із кабелем HDMI з моїм ноутбуком на плеєр DVD, але мій ноутбук не має порту. Я також думала про роботу з оптичним кабелем, але знову мені на коліна верхнього НЕ має, що порт небудь. Єдиний спосіб підключити DVD-плеєр і мій ноутбук разом (в її нинішньому вигляді) є S-Video кабель і / або регулярне аудіо кабелю за допомогою штекера телефону головою.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.