![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей кожен, Я сподіваюся, хтось може допомогти мені тут. Я просто модернізував свій Система домашнього кінотеатру від 5 оратора + Sub установки до 2 спікера + Sub установки. Хоча я дуже щаслива з відео і якість звуку в системі, а я дивлюся DVD, якість звуку при підключенні системи до моїх ноутбуком це жахливо. На моїй старій системі, я просто біг аудіо шнур від навушників на моєму ноутбуці одного з аудіовходів на задній стороні плеєра DVD. Хороший звук з усіх динаміків і південь зробив те, що вона повинна була робити. Тепер, коли я роблю те ж саме з моєї нової системи, якість звуку страшний і суб мабуть, не робота. Тепер мої старі системи складає близько 6 років, і моя нова система, можливо, не більше років робить його створили з HDMI, компонентного відео, S-відео, і т.д. .. купу можливостей, що моя стара система не мала . Я намагався возитися з настройками звуку на моєму ноутбуці, не пощастило. Чи є що-небудь просте я тут відсутня, або мені необхідно дивлячись на якусь нову звукову карту для мого ноутбука? Будь-які поради та пропозиції буде прийнято з вдячністю. Спасибо! -Matt |
|
| |||
| |||
| так що ви працюєте в 5 колонок плюс на південь від ноутбука? Я просто хочу одержати більш докладну інформацію. |
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ. Я біг 5 оратора + Sub системі, і тепер я йду 2 спікера + Sub створена. DVD-плеєри в кожній системі діяти як підсилювач. Я не хочу дивитися фільми на телевізорі через мої коліна зверху. Я просто хочу, щоб мати можливість слухати MP3, за рахунок поліпшення ораторів то ці мого ноутбука .... те, що добре розроблений за старою системою і в даний час не працює, а у всіх на нову систему. |
|
| |||
| |||
| Чи можу я мати зв'язок з речей, які ви використовуєте? sometihng онлайн з керівництвом. |
|
| |||
| |||
| Я не знаю, якщо я можу знайти точну модель DVD Player. Це Sony гравець і мені на коліна верхи Dell. Я думала про роботу із кабелем HDMI з моїм ноутбуком на плеєр DVD, але мій ноутбук не має порту. Я також думала про роботу з оптичним кабелем, але знову мені на коліна верхнього НЕ має, що порт небудь. Єдиний спосіб підключити DVD-плеєр і мій ноутбук разом (в її нинішньому вигляді) є S-Video кабель і / або регулярне аудіо кабелю за допомогою штекера телефону головою. |