menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Zadní výstupní Jack přestal pracovat

Reply

Thread Nástroje
Old 16. června 2009, 14:02
Nový člen skupiny

Default Zadní výstupní Jack přestal pracovat

Můj problém je v tom, že výstupní jack na zadním mé stolní počítač přestal pracovat. Tato sluchátka jack na předním panelu stále funguje a já mám můj reproduktory zahnutý až do okamžiku a jeho pracovní pohodě. Když si otevřete Realtek Audio Manager a když jsem něco zapojen do zadní panel je vědom, že existuje něco připojit, ale já stále nemůže dostat žádný zvuk prostřednictvím reproduktorů nebo sluchátek.
Pomoc vítána

Na zdraví
Old 1. července 2009, 09:40
Člen Skupina

Default Zadní výstupní Jack přestal pracovat

Měl jsem podobný problém před. Moje přední mic jack přestalo pracovat. Mám nějaký Gigabyte audio manager, a ukázalo se, že jsem omylem je potlačena. Nejste si jisti, zda to pomohlo.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
SPDIF výstup nefunguje? maze21 Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 0 13 června 2009 01:12
Bad AGP kartu? - Fan přestaly fungovat Jolu Graphics Cards & Monitory 5 18 únor 2009 14:03
Jak si užívat 3,5 mm jack pro výstup na SPDIF zvuková navnut Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 2 21. ledna 2009 14:41
USB porty přestaly fungovat graemecunn Obecné Hardware Chat 5 6. ledna 2008 16:45
ITunes přestaly fungovat FalconHunter Multimedia & Kodeky 10 3. Září 2007 14:09
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.