![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Můj problém je v tom, že výstupní jack na zadním mé stolní počítač přestal pracovat. Tato sluchátka jack na předním panelu stále funguje a já mám můj reproduktory zahnutý až do okamžiku a jeho pracovní pohodě. Když si otevřete Realtek Audio Manager a když jsem něco zapojen do zadní panel je vědom, že existuje něco připojit, ale já stále nemůže dostat žádný zvuk prostřednictvím reproduktorů nebo sluchátek. Pomoc vítána Na zdraví |
|
| |||
| |||
| Měl jsem podobný problém před. Moje přední mic jack přestalo pracovat. Mám nějaký Gigabyte audio manager, a ukázalo se, že jsem omylem je potlačena. Nejste si jisti, zda to pomohlo. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| SPDIF výstup nefunguje? | maze21 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 0 | 13 června 2009 01:12 |
| Bad AGP kartu? - Fan přestaly fungovat | Jolu | Graphics Cards & Monitory | 5 | 18 únor 2009 14:03 |
| Jak si užívat 3,5 mm jack pro výstup na SPDIF zvuková | navnut | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 21. ledna 2009 14:41 |
| USB porty přestaly fungovat | graemecunn | Obecné Hardware Chat | 5 | 6. ledna 2008 16:45 |
| ITunes přestaly fungovat | FalconHunter | Multimedia & Kodeky | 10 | 3. Září 2007 14:09 |
| Thread Nástroje | |
| |