kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók

Register

Hátsó kimeneti Jack abbahagyta

Reply

Téma eszközök
Old Június 16 2009, 14:02
Új tag Csoport

Default Hátsó kimeneti Jack abbahagyta

Én problémám az, hogy a jack kimenet a hátsó az én asztali számítógép nem működik. A fejhallgató jack az előlapon is működik jól, és már megvan a hangszórók hajlott fel, hogy abban a pillanatban, és a munka jó. Amikor megnyitja a Realtek Audio Manager bár és van valami csatlakoztatva a hátsó panelen, hogy elismeri, hogy van valami csatlakoztatva van, de még mindig nem tud semmilyen hangot a hangszóró vagy fejhallgató.
Any help welcome

Egészségére
Old Július 1 2009, 09:40
Csoport tagja

Default Hátsó kimeneti Jack abbahagyta

Volt egy hasonló probléma előtt. Az én első mikrofon jack nem működik. Van valami Gigabyte Audio Manager, és kiderült, hogy én még véletlenül némítva azt. Nem biztos, hogy segít.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
SPDIF kimenet nem működik? maze21 Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 0 13. június 2009 01:12
Bad AGP kártya? - Fan Stopped Working Jolu Grafikus kártyák és monitorok 5 18. február 2009 14:03
Hogyan használja a 3,5 mm-es jack kimenet a SPDIF a hangkártya navnut Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 2 21. január 2009 14:41
USB nem működik graemecunn Általános fémáru Chat 5 6. január 2008 16:45
ITunes abbahagyta FalconHunter Multimédia és kodekek 10 3. Szeptember 2007 14:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.