![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én problémám az, hogy a jack kimenet a hátsó az én asztali számítógép nem működik. A fejhallgató jack az előlapon is működik jól, és már megvan a hangszórók hajlott fel, hogy abban a pillanatban, és a munka jó. Amikor megnyitja a Realtek Audio Manager bár és van valami csatlakoztatva a hátsó panelen, hogy elismeri, hogy van valami csatlakoztatva van, de még mindig nem tud semmilyen hangot a hangszóró vagy fejhallgató. Any help welcome Egészségére |
|
| |||
| |||
| Volt egy hasonló probléma előtt. Az én első mikrofon jack nem működik. Van valami Gigabyte Audio Manager, és kiderült, hogy én még véletlenül némítva azt. Nem biztos, hogy segít. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| SPDIF kimenet nem működik? | maze21 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 0 | 13. június 2009 01:12 |
| Bad AGP kártya? - Fan Stopped Working | Jolu | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | 18. február 2009 14:03 |
| Hogyan használja a 3,5 mm-es jack kimenet a SPDIF a hangkártya | navnut | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 21. január 2009 14:41 |
| USB nem működik | graemecunn | Általános fémáru Chat | 5 | 6. január 2008 16:45 |
| ITunes abbahagyta | FalconHunter | Multimédia és kodekek | 10 | 3. Szeptember 2007 14:09 |
| Téma eszközök | |
| |