פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > סאונד, רמקולים נגני MP3 &

Register

פלט ג 'ק אחורי הפסיק לעבוד

Reply

שרשרת כלים
Old 16 יוני 2009, 14:02
קבוצת חברות חדשות

Default פלט ג 'ק אחורי הפסיק לעבוד

הבעיה שלי היא כי פלט ג 'ק על החלק האחורי של שולחן העבודה של המחשב שלי הפסיק לפעול. את ג 'ק אזנית בחזית הפאנל עדיין עובד בסדר גמור ואני כבר יש לי את הרמקולים תפוס עד לאותו רגע בו ועל עובד בסדר גמור. כאשר אני פותח את מנהל Realtek אודיו ו למרות שיש לי משהו פקוק אל אחורי לוח מזהה את זה שיש משהו פקוק בתוך אבל אני עדיין לא יכול להשיג כל צליל דרך רמקול או אוזניות.
ברוך הבא כל עזרה

לחיים
Old 1 יולי 2009, 09:40
חבר קבוצת

Default פלט ג 'ק אחורי הפסיק לעבוד

היתה לי בעיה דומה בעבר. Mic שלי מול ג 'ק הפסיק לעבוד. יש לי סוג של Gigabyte Audio Manager, וכן התברר שיש לי את זה בטעות מושתק. לא בטוח אם זה עוזר.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
פלט SPDIF לא עובדת? maze21 סאונד, רמקולים נגני MP3 & 0 13 יוני 2009 01:12
כרטיס AGP רע? - פאן הפסיק לעבוד Jolu כרטיסי מסך & Monitors 5 18 פבר 2009 14:03
כיצד אתם משתמשים 3.5mm Jack עבור פלט SPDIF על soundcard navnut סאונד, רמקולים נגני MP3 & 2 21st ינואר 2009 14:41
יציאות USB הפסיק לעבוד graemecunn כללי חומרה צ 'אט 5 6 ינואר 2008 16:45
ITunes הפסיק לעבוד FalconHunter מולטימדיה רכיבי Codec 10 3 ספטמבר 2007 14:09
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.