![]() |
|
| |||
| |||
| הבעיה שלי היא כי פלט ג 'ק על החלק האחורי של שולחן העבודה של המחשב שלי הפסיק לפעול. את ג 'ק אזנית בחזית הפאנל עדיין עובד בסדר גמור ואני כבר יש לי את הרמקולים תפוס עד לאותו רגע בו ועל עובד בסדר גמור. כאשר אני פותח את מנהל Realtek אודיו ו למרות שיש לי משהו פקוק אל אחורי לוח מזהה את זה שיש משהו פקוק בתוך אבל אני עדיין לא יכול להשיג כל צליל דרך רמקול או אוזניות. ברוך הבא כל עזרה לחיים |
|
| |||
| |||
| היתה לי בעיה דומה בעבר. Mic שלי מול ג 'ק הפסיק לעבוד. יש לי סוג של Gigabyte Audio Manager, וכן התברר שיש לי את זה בטעות מושתק. לא בטוח אם זה עוזר. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| פלט SPDIF לא עובדת? | maze21 | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 0 | 13 יוני 2009 01:12 |
| כרטיס AGP רע? - פאן הפסיק לעבוד | Jolu | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 18 פבר 2009 14:03 |
| כיצד אתם משתמשים 3.5mm Jack עבור פלט SPDIF על soundcard | navnut | סאונד, רמקולים נגני MP3 & | 2 | 21st ינואר 2009 14:41 |
| יציאות USB הפסיק לעבוד | graemecunn | כללי חומרה צ 'אט | 5 | 6 ינואר 2008 16:45 |
| ITunes הפסיק לעבוד | FalconHunter | מולטימדיה רכיבי Codec | 10 | 3 ספטמבר 2007 14:09 |
| שרשרת כלים | |
| |