mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Sound, Speakers & MP3 Players

Register

Rear Output Jack nustojo veikti

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 16, 2009, 14:02
Naujas Narys

Default Rear Output Jack nustojo veikti

Mano problema yra ta, kad išėjimo lizdas ant mano stalinio kompiuterio gale nustojo veikti. Ausinių lizdas ant priekinio skydelio dar veikia puikiai, ir aš gavau mano Kalbėjo užsikabinęs šiuo metu ir jos darbo bauda. Kai aš atidarau Realtek Audio Manager ", nors ir man ką nors prijungtas prie galinio skydo ji pripažįsta, kad yra kažkas įjungtas, bet aš vis dar negali gauti jokio garso per garsiakalbį arba ausines.
Any help welcome

Į sveikatą
Old Liepa 1, 2009, 09:40
Narys

Default Rear Output Jack nustojo veikti

Aš turėjau panašią problemą, iki. Mano visą mic Jack nebeveikia. Turiu kai Gigabyte Audio Manager rūšiuoti, ir paaiškėjo, kad aš netyčia jis išjungtas. Nesate tikras, kad padeda.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
SPDIF išėjimas neveikia? maze21 Sound, Speakers & MP3 Players 0 Birželis 13, 2009 01:12
Bad AGP kortelę? - Ventiliatorius nustojo veikti Jolu Graphics Cards & Monitoriai 5 18 vasaris 2009 14:03
Kaip naudotis 3.5mm jack SPDIF išėjimas soundcard navnut Sound, Speakers & MP3 Players 2 21 sausis 2009 14:41
USB nebetyrinėja graemecunn General Hardware Chat 5 6 sausis 2008 16:45
ITunes nustojo veikti FalconHunter Multimedia & Codecs 10 3 rugsėjis 2007 14:09
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.