mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri

Register

Rear Output Jack pārtraukuši darbu

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 16, 2009, 14:02
New Member Group

Mana problēma ir tā, ka output jack uz aizmugures mans galddators ir pārtraucis savu darbu. Headphone jack uz priekšējā paneļa joprojām darbojas naudas sodu un I've got my speakers saliekts līdz, ka šobrīd un tā darba fine. Kad es atveru Realtek Audio Manager, lai gan, un man ir kaut kas pieslēgts aizmugurējā paneļa tā atzīst, ka ir kaut kas pieslēgts ir, bet es vēl joprojām nevar saņemt jebkuru skaņu caur skaļruni vai austiņas.
Any help welcome

Urravas
Old Jūlijs 1, 2009, 09:40
Loceklis

Man bija līdzīga problēma pirms tam. Mana priekšā mic jack pārstāja darboties. Man ir kaut kādas Gigabyte Audio Manager, un izrādījās, ka man bija nejauši nedzirdamu to. Nav pārliecināts, ka palīdz.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.