rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Dźwięk, głośniki i odtwarzacze MP3

Register

Tylne Wyjście Jack popsuło

Reply

Narzędzia wątku
Old 16 czerwca 2009, 14:02
Nowe państwa grupy

Default Tylne Wyjście Jack popsuło

Mój problem polega na tym, że wyjściowe gniazda na tylnej mojego komputera stacjonarnego przestała działać. W gniazdo słuchawkowe na panelu nadal działa dobrze i mam moje głośniki podłączyć do tego w momencie jego pracy i grzywny. Po otwarciu Realtek Audio Manager i choć mam coś podłączony do tylnej uznaje, że istnieje coś podłączony ale nadal nie można uzyskać żadnych dźwięku przez głośnik lub słuchawki.
Każda pomoc mile widziane

Wiwaty
Old 1 lip 2009, 09:40
Członek grupy

Default Tylne Wyjście Jack popsuło

Miałem przed podobnym problemem. Moje przodu gniazdo mikrofonu popsuło. Mam jakiś Gigabyte Audio Manager, a okazało się, że miałem go przypadkowo wyciszane. Not sure if that helps.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.