menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače

Register

Zadné výstupné Jack prestal pracovať

Reply

Thread Tools
Old 16. júna 2009, 14:02
Nový člen skupiny

Default Zadné výstupné Jack prestal pracovať

Môj problém je v tom, že výstupný jack na zadnom mojej stolný počítač prestal pracovať. Táto slúchadlá jack na prednom paneli stále funguje a já mám môj reproduktory zahnutý až do okamihu a jeho pracovné pohodě. Keď si otvoríte Realtek Audio Manager a keď som niečo zapojený do zadnej panel je vedomý, že existuje niečo pripojiť, ale já stále nemôže dostať žiadny zvuk prostredníctvom reproduktorov alebo slúchadiel.
Pomoc povolený

Na zdravie
Old 1. júla 2009, 09:40
Člen Skupina

Default Zadné výstupné Jack prestal pracovať

Mal som podobný problém pred. Moje predné mic jack prestalo pracovať. Mám nejaký Gigabyte audio manager, a ukázalo sa, že som omylom je zastavená. Nie ste si istí, či to pomohlo.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
SPDIF výstup nefunguje? maze21 Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 0 13 júna 2009 01:12
Bad AGP kartu? - Fan prestali fungovať Jolu Graphics Cards & Monitory 5 18 február 2009 14:03
Ako si užívať 3,5 mm jack pre výstup na SPDIF zvuková navnut Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 2 21. januára 2009 14:41
USB porty prestali fungovať graemecunn Všeobecné Hardware Chat 5 6. januára 2008 16:45
ITunes prestali fungovať FalconHunter Multimedia & Kodeky 10 3. September 2007 14:09
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.