![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Môj problém je v tom, že výstupný jack na zadnom mojej stolný počítač prestal pracovať. Táto slúchadlá jack na prednom paneli stále funguje a já mám môj reproduktory zahnutý až do okamihu a jeho pracovné pohodě. Keď si otvoríte Realtek Audio Manager a keď som niečo zapojený do zadnej panel je vedomý, že existuje niečo pripojiť, ale já stále nemôže dostať žiadny zvuk prostredníctvom reproduktorov alebo slúchadiel. Pomoc povolený Na zdravie |
|
| |||
| |||
| Mal som podobný problém pred. Moje predné mic jack prestalo pracovať. Mám nejaký Gigabyte audio manager, a ukázalo sa, že som omylom je zastavená. Nie ste si istí, či to pomohlo. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| SPDIF výstup nefunguje? | maze21 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 0 | 13 júna 2009 01:12 |
| Bad AGP kartu? - Fan prestali fungovať | Jolu | Graphics Cards & Monitory | 5 | 18 február 2009 14:03 |
| Ako si užívať 3,5 mm jack pre výstup na SPDIF zvuková | navnut | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 21. januára 2009 14:41 |
| USB porty prestali fungovať | graemecunn | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 6. januára 2008 16:45 |
| ITunes prestali fungovať | FalconHunter | Multimedia & Kodeky | 10 | 3. September 2007 14:09 |
| Thread Tools | |
| |