мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Звук, Спеакерс & МП3 плејери

Register

Стражњи излаз Јацк заустављен рад

Reply

Тхреад Тоолс
Old 16. јуни 2009, 14:02
Нови члан групе

Default Стражњи излаз Јацк заустављен рад

Мој проблем је да је излазна утичница на стражњем дијелу моје Стоно рачунар је престао да ради. Је слушалица утичница на предњој табли и даље ради фино и Иве 'је добио мој говорници закачен до које у овом тренутку и његових радних фине. Нашто ЈА отворен Реалтек Аудио Манагер иако и ја нешто прикључен на задње плоче га препознаје да постоји нешто прикључени на струју, али ја још увек не може добити било који звук преко звучника или слушалица.
Било каква помоћ добродошла

Живели
Old 1. јули 2009, 09:40
Мембер Гроуп

Default Стражњи излаз Јацк заустављен рад

Имала сам сличан проблем пре него. Мој микрофоном испред јацк престао да ради. Имам некакву гигабајт аудио манагер, а испоставило се да сам га случајно утишана. Нисте сигурни да ли помаже.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
СПДИФ излаз не ради? мазе21 Звук, Спеакерс & МП3 плејери 0 13. јуна 2009 01:12
Бад АГП картицу? - Фан заустављен рад Јолу Грапхицс Цардс & Мониторс 5 18 фебруар 2009 14:03
Како користити 3.5мм утичница за СПДИФ излаз на звучну навнут Звук, Спеакерс & МП3 плејери 2 21 јануар 2009 14:41
УСБ портови престао радни граемецунн Генерал Хардуаре Цхат 5 6 јануар 2008 16:45
ИТунес престао радни ФалцонХунтер Мултимедија и кодеци 10 3. септембра 2007 14:09
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц