![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя проблема в тому, що вихідна гніздо на задній частині мого робочого комп'ютера перестав працювати. Роз'єм для навушників на передній панелі, ще працює, і я отримав мою ораторів підключили до цього в даний момент і її робочих штрафу. Коли я відкриваю Realtek Audio Manager, хоча і в мене щось підключено до задньої панелі він визнає, що існує щось підключений, але я до сих пір не може отримати будь-який звук через динамік або навушники. Вітаємо будь-яку допомогу Ура |
|
| |||
| |||
| У мене була аналогічна проблема раніше. Мій передній Mic Jack перестав працювати. У мене якась Gigabyte Audio Manager, і виявилося, що я випадково її приглушеним. Чи не впевнений, чи допоможе це. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Вихід SPDIF не працює? | maze21 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 0 | 13 червня 2009 01:12 |
| Бад AGP-карти? - Вентилятор припинив працювати | Жолу | Графічні карти & Монітори | 5 | 18 лютого 2009 14:03 |
| Як ви використовуєте роз'єм 3,5 мм для SPDIF вихід на звуковій карті | navnut | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 21 січня 2009 14:41 |
| USB порти перестали працювати | graemecunn | Генеральний обладнання чат | 5 | 6 січня 2008 16:45 |
| ITunes перестав працювати | FalconHunter | Мультимедіа & кодеки | 10 | 3 вересня 2007 14:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |