![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Kdysi jsem si XP na mém starém počítači s SoundBlaster montovány použita vlna podložky pro nahrávání rádia shows.This byla skvělá, ale teď má Vista PC což je skvělé, ale když zkusím nahrávání pomocí rádiových vln show podložky, nemá ne record.Ive vyzkoušeli nastavování různých nastavení, ale bezvýsledně ... A přítel mi řekl, že to fungovalo, protože měl před SoundBlaster montovat ... Je to důvod, proč? ... Pokud někdo z vás znám žádný svobodný software I by, že pracuje s Vista a je snadné bych velmi vděčný. Doufám, že vám může pomoci. Díky. Vinnie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a to je pravděpodobně důvod, proč se vrátit k xp pro teď a počkat, až vyjde SP1 a vraťte se do průhled
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Zavádecí smyčkou, disk ukazuje do jiného systému, ale ukazuje 100% volného místa | caselles206 | Operační systémy Windows | 2 | 13. leden 2009 12:02 |
| Rekordní rozhlasových stanic na počítači | robina80 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 15. listopadu 2008 04:07 |
| Rozhlasové pořady nahrávat pomocí vista | bluevin123 | Multimedia & Kodeky | 1 | 31. října 2008 10:17 |
| Pevný disk oblast ukazuje bezdrátové rádiové | Zillah | Obecné Software Chat | 3 | 20 června 2008 03:47 |
| Rádio? | cheesewheels99 | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 9. Únor 2008 18:22 |
| Thread Nástroje | |
| |