μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Ήχος, Ηχεία & MP3 Players

Register

Εγγραφή ραδιοφωνικές εκπομπές

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 10 Γενάρη 2008, 13:44
Μέλος Ομάδα

Default Εγγραφή ραδιοφωνικές εκπομπές

Γεια σου,
Θα χρησιμοποιηθεί για να έχουν XP στον παλιό μου υπολογιστή εφοδιασμένο με SoundBlaster και χρησιμοποιείται για την καταγραφή κύματος επίθεμα ραδιόφωνο shows.This ήταν μεγάλη, ωστόσο τώρα έχουν Vista PC που είναι μεγάλη, αλλά όταν προσπαθώ καταγραφή ραδιόφωνο χρησιμοποιώντας δείχνουν κύμα επίθεμα, που κάνει δεν προσπάθησε record.Ive μικροαλλαγές τις διάφορες ρυθμίσεις, αλλά δεν μπορεί να ... Ένας φίλος μου είπε ότι λειτούργησε πριν επειδή είχε τοποθετηθεί SoundBlaster ... Είναι αυτός ο λόγος; ... Αν κάποιος από εσάς γνωρίζουν κάθε ελεύθερο λογισμικό Ι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει που λειτουργεί με τα Vista είναι εύκολη και θα ήμουν πολύ ευγνώμων.
Ελπίζω να μπορεί να βοηθήσει.
Ευχαριστώ.
Vinnie.
Old 10 Γενάρη 2008, 13:49
Banned Ομάδα

Default Εγγραφή ραδιοφωνικές εκπομπές

thats επίσης πιθανώς ο λόγος για τον οποίο πηγαίνετε πίσω στο xp για σήμερα και την περιμένει μέχρι sp1 βγαίνει και να επιστρέψουμε στη μακρινή θέα

Το σύστημά μου: #

Processor (s):
Intel P4
Motherboard:
ECS 915pla2
Μνήμες:
1gb
Κάρτα γραφικών (ες):
ATI Radeon x1050
Κάρτα Ήχου:
ρομβοειδών xtreme 7,1
Hard Drive (s):
160GB
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo drive DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
antech/x-power585
Ψύξη:
αέρα
Network / Internet:
ασύρματο
Monitor (ες):
Philips 109b6 19 "CRT
Operating System (s):
Windows XP
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Boot βρόχο, οδηγείτε εμφανίζεται σε άλλο σύστημα, αλλά δείχνει 100% ελεύθερος χώρος caselles206 Λειτουργικά συστήματα Windows 2 13 Ιαν 2009 12:02
Εγγραφή ραδιοφωνικών σταθμών σε υπολογιστή robina80 Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 2 15 Νοε 2008 04:07
Εγγραφή ραδιοφωνικές εκπομπές χρησιμοποιώντας vista bluevin123 Multimedia & Codecs 1 31 Οκτ 2008 10:17
Διαμέρισμα του σκληρού δίσκου δείχνει ασύρματο ραδιόφωνο zillah Γενικά Λογισμικό Chat 3 20 Ιουν 2008 03:47
Ραδιόφωνο; cheesewheels99 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 9 Φεβ 2008 18:22
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.