![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Kdysi jsem si XP na mojom starom počítači s SoundBlaster montovať použitá vlna podložky pre nahrávanie rádia shows.This bola skvelá, ale teraz má Vista PC čo je skvelé, ale keď zkusím nahrávania pomocou rádiových vĺn show podložky, nemá ne record.Ive vyskúšali nastavovaní rôznych nastavení, ale bezvýsledne ... A priateľ mi povedal, že to fungovalo, pretože mal pred SoundBlaster montovať ... Je to dôvod, prečo? ... Ak niekto z vás známy žiadny slobodný softvér I by, že pracuje s Vista a je ľahké by som veľmi vďačný. Dúfam, že vám môže pomôcť. Vďaka. Vinnie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| a to je pravdepodobne dôvod, prečo sa vrátiť k xp pro teraz a počkať, až vyjde SP1 a vráťte sa do priehľad
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Zavádzacia slučkou, disk ukazuje do iného systému, ale ukazuje 100% voľného miesta | caselles206 | Operačné systémy Windows | 2 | 13. január 2009 12:02 |
| Rekordný rozhlasových staníc na počítači | robina80 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 15. novembra 2008 04:07 |
| Rozhlasové programy nahrávať pomocou vista | bluevin123 | Multimedia & Kodeky | 1 | 31. októbra 2008 10:17 |
| Pevný disk stredisko ukazuje bezdrôtové rádiové | Zillah | Všeobecné Software Chat | 3 | 20 júna 2008 03:47 |
| Rádio? | cheesewheels99 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 9. Február 2008 18:22 |
| Thread Tools | |
| |