menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače

Register

Nahrávání otázku

Reply

Thread Nástroje
Old 22. duben 2008, 21:12
Člen Skupina

Default Nahrávání otázku

Je možné převést MIDI soubor do WAV souboru pomocí zvuků z oken zabudovaný v MIDI zařízení?

Jinými slovy, vytvořil jsem MIDI soubor z hudební notaci program (Sibelius), ale chcete jej exportovat jako WAV soubor na vícestopý rekordér, takže můžu nahrávat živé nástroje, na vrcholu je. (Já bych to prostě udělat to v MIDI sekvencer schopný software, ale nemám ještě jeden, a je třeba tuto nahrávku do konce tohoto týdne).

Sibelius má "vývoz jako audio" funkci, ale od MIDI zařízení postavené na Windows je řízen prostřednictvím programu Windows Media Player, to nefunguje.

Pokud ne, můžu jen spustit připojení stereo z mého zvuková stopa na multikombinované rekordér, ale já bych jej exportovat jako WAV (je-li její možné), protože pak jsem maximálně míchání kontrolou na MTR.
Old 22. duben 2008, 21:21
Člen Skupina

Default Nahrávání otázku

Nevadí. Už to mám.

iTunes má "převést do mp3" funkce, tak jsem jen otevřela MIDI soubor existuje místo v programu Windows Media Player, a přeměnit ji na mp3, pak spálil na audio CD (tedy konvertujícího ji. wav)

Omlouváme se za zbytečné vlákno. Měla by jste se pokusil iTunes před i posta.

-Ulfrinn
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nahrávání videa z počítače na mé DVD tbarber Multimedia & Kodeky 0 2. června 2009 13:52
Telefon Nahrávání do PC kodakira Obecné Hardware Chat 1 18. května 2009 18:09
Pomoc! Obrazovka nahrávání pest79456 Obecné Software Chat 3 16. srpna 2008 15:48
Nahrávání zvuku Shan Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 16. Září 2007 09:20
Nahrávací software. Garigoun Obecné Software Chat 1 14. Září 2007 07:57
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.